Betöltés...

Kifestő felnőtteknek – DickObraz

Ár: 4.405 Ft

A festés és a rajzolás a szabadidő eltöltésének népszerű módja. A papírra firkálás minden helyzetben elűzi az unalmat. Emlékszik még azokra a hosszú, unalmas történelemórákra, amelyek során bajuszt festett a tankönyvben szereplő hírességeknek? Emlékszik, hogy élvezte? Szóval porolja le a régi ceruzákat, és kezdje el újra színezni a kifestő oldalait. Nem ismerünk jobb módszert a mindennapi gondok eloszlatására.
A gyönyörű, fekete-fehér rajzok, minden formájú pénisszel, különböző motívumokkal minden nőt szórakoztatnak. Kifestheti a képeket kedvenc mandalái stílusában ceruzákkal, filctollal, tempera- és akrilfestékekkel. Ez csak a képzeletétől függ.



A munkafüzet 38 egy oldalon nyomtatott oldalt tartalmaz, melyeket kiszínezés után letéphet, bekeretezheti és kiakaszthatja a grafikát a nappaliban vagy az irodában. Hiszünk abban, hogy a kép minden látogatót magával ragad és szórakoztat.
A puha kötésnek köszönhetően az egyes oldalak könnyen forgathatók és nem zavarják a rajzolást.



Ha leánybúcsúra készül, vagy nagyszerű ajándékot keres nővérének vagy barátnőjének, a DickObraz színezővel plusz pontokat szerezhet.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Kifestő felnőtteknek – DickObraz" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem