Betöltés...

Vegan Fetish parafa bilincs

Ár: 9.800 Ft

Kínálatunkban szerepel a Vegán Fetish parafa bilincs , amely a bőr bilincsek szilárd és tartós alternatívája, amely elsősorban a vegánok és a környezettudatos vásárlók számára fog örömet okozni . 100%-ban természetes dizájnjának és plüss bélésének köszönhetően kiválóan alkalmas vaníliára és vegán pisztáciára .

Szeretjük a natúr parafa kifinomult kombinációját egy aranyozott fémlánccal, amely elegánsnak tűnik, és kiemeli az egész készülék környezetbarát feldolgozását. Tesztelőink nagyra értékelték a bilincsek belső oldalán lévő bársonyosan puha plüsst is, ami megrongálta a csuklójukat. Tehát ha már van otthon plüss bilincs, és valami jobbat keresel, próbáld ki Vegán Fétis bilincsünket. Selymesen puha kialakításuk elkápráztat.

A klasszikus, csat és 8 lyukú heveder rögzítésének köszönhetően a bilincs könnyen és gyorsan fel- vagy levehető. Átmérőjük 12-26 cm . Éppen ezért tökéletesen illeszkedik a női keskeny csuklóra és a férfira is. Egyetlen rabszolga sem fog csak úgy kikerülni belőlük. A praktikus karabinerek pedig segítenek egy alázatos partnert az ágy fejéhez kötni. Az aranyláncot a parafa bilincshez való kötéshez is használhatja alapként. Ezért csak a képzeleteden múlik, hogyan és hol fogsz játszani a partnereddel.

A Vegán Fetish parafa bilincsek vízálló felülettel rendelkeznek . Ezért játék után vagy szennyeződés esetén könnyedén megtisztíthatja őket egy nedves ruhával.

Nagyra értékeljük a szép csomagolást is, amely szilárd, újrahasznosított dobozban van , ami javítja az eszköz általános környezetbarát kialakítását. Ezért úgy gondoljuk, hogy a bilincs születésnapra, évfordulóra vagy enyhén fűszeres esküvői ajándéknak is kiváló.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vegan Fetish parafa bilincs" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem