Betöltés...

Metal Tear fém dilator (6 mm)

Ár: 6.420 Ft

Tágító izom Metal Tear hosszabb talpa és ovális könnycseppje miatt kedveltük, ami minden mozdulatnál feszíti és irritálja a húgycsövet. A 6 mm átmérőjű fémcsepp minden kísérletezőnek és kezdőnek tetszeni fog. A játékot azonban elsősorban olyan férfiaknak ajánljuk, akik már rendelkeznek húgycsőszondázással , és szeretnének a rugalmasabb szilikon tágítókról a domináns fémekre váltani. A csúcspont felé vezető úton a férfiak is értékelni fogják azt a tényt, hogy a játék eléri a prosztatát, és alkalmas az ejakuláció megállítására is.

Az ovális fémszakadás felejthetetlen örömet okoz a férfiaknak a pénisz stimulációja során. A húgycső belsejében számos érzékeny idegvégződés vár felfedezésre. Az urak már a férfi büszkeségének feszítésekor is érzik a kitüremkedést, akár minden kívülről érkező kézérintésnél azon a helyen, ahol a szakadást érzik.

A polírozott rozsdamentes acél hűvös érintése az igazi ínyenceket az ecstasy csúcsára viszi, mert nem alkalmazkodik a pénisz anatómiájához, mint a szilikon tágítók. Ezt különösen a klinikai játékok során fogja értékelni, amelyek során a domináns partner vagy a fehér orvosköpenyes partner abszolút dominanciája van alázatos felével szemben. Ne felejtse el felszerelni elsősegély-készletét steril kenőanyaggal . Hasznos lesz, ha a szondát erekciós péniszbe helyezi.

A jellegzetes szögletes fogantyú jól illeszkedik a kézbe, és nem csúszik az ujjak közé még akkor sem, ha érintkezik a kenőgéllel. Ugyanakkor a fogantyú ütközőként is szolgál, így a tágító nem illeszkedik a makkba .

A tágító vízálló kezeléssel rendelkezik, így könnyen tisztán tarthatja, de a pénisz tágításánál jobb elkerülni a vízi játékokat. A vízből származó baktériumok kellemetlen gyulladást okozhatnak a férfiak számára.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Metal Tear fém dilator (6 mm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem