Betöltés...

Loyalty Crown erényöv

Ár: 18.945 Ft

Több tucat műanyag ketrec van a piacon, de sok közülük kemény, kényelmetlen vagy éles szélű. A kiváló minőségű, szilikon Loyalty Crown erényöv bizonyult számunkra a leghatékonyabb játéknak, amelyet nem csak az előjáték részeként péniszketreceket használó párok szeretnek, hanem azok a férfiak is, akik akár több napig bezárva maradnak az erényövben.

Első ránézésre kicsit bonyolultabb a játék felhelyezése, de a szilárd rögzítésnek köszönhetően magától tart a péniszen. Nem kell hozzá semmilyen derékszíj. Az erényöv felhelyezésének legjobb módja, ha először egy picit bekenjük a péniszt síkosítóval, és áthúzzuk a kiválasztott 4,1 cm, 4,8 cm vagy 5,2 cm átmérőjű gyűrűn. Attól függően, hogy melyik passzol a legjobban. Aztán ráhelyezi a ketrec hegyét a férfi büszkeségére. Ennek köszönhetően oldalsó kiemelkedései szépen illeszkednek a gyűrűn lévő bordákba. A hüvely oldaláról kinyúló rúd lemegy, hogy végül a herék közé kerüljön. Végül rögzítse a ketrec teljes szerkezetét az átlátszó szalaggal, amelyet egyszerűen át kell fűzni a segédeszköz felső részének kiemelkedésein lévő oldalsó hurkokba. Javasoljuk, hogy a férfiak borotválkozzanak meg, mielőtt felvennék az erényövet. Főleg, ha síkosító nélkül akarják feltenni a segédeszközt. A sima szilikon használat közben kissé ragad, hasonlóan a latexhez. Így a szőrszálak hozzátapadnak a szerkezethez, amely azután kényelmetlenül húzhatja, amikor viseli.

A Loyalty Crown erényövet BDSM játékokhoz ajánljuk fenekelés vagy sounding közben. De ugyanakkor üzleti útra is mentünk a játékkal, és két hosszú hétig bezárva maradtunk. Ugyanakkor a játék nem zavarta sem a munkát, sem a vizelést, sem az alvást. Ezért ha olyan ketrecet keres, amely hosszú távú viseletre is alkalmas, akkor most megtalálta. Szűk nadrágban nagy dudort varázsol a férfiaknak az ágyékban, de aki szereti a figyelmet, az élvezni fogja kollégái irigy pillantásait.

Az egyenes, anatómiai formának és a rugalmas szilikon anyagnak köszönhetően a segédeszköz jól illeszkedik, és a férfiak minden körülmények között jól érzik magukat benne. Kivéve azokat a pillanatokat, amikor partnereik provokálják őket, és forró sztriptízzel vagy erotikus fotókkal izgatják libidójukat. Ilyen pillanatokban a tesztelőink nagyon felforrósodtak és szorongtak a játék belsejében.

A csomagban három különböző méretű, különböző átmérőjű gyűrűt talál, aminek köszönhetően egyetlen férfi sem tud kifogást találni a "nem passzoló" méretre.

Az erényöv hegyén van egy lyuk, amely lehetővé teszi a vizelést. De egy kis hozzáértéssel a pénisz tágítására is használhatja, mert könnyen átdughat rajta a dilatort.

Nagyra értékeljük, hogy a gyártó minden helyzetre gondolt, és három kulcsot adott a fémzár mellett. Ezért az egyiket a domináns hölgy tartja meg, a második vészhelyzet esetén a csapdában lévő rabszolga közelében rejtőzik, a harmadik pedig tartaléknak marad. De ha véletlenül elveszítenék a fém lakatot, használhatja az 5 eldobható műanyag lakatot, amíg újat nem vásárol.

A Loyalty Crown teljesen vízálló. Az urak tehát minden napi tevékenységüknek, munkájuknak és hobbijuknak szentelhetik magukat vele. Talán egy kicsit jobban élvezik majd a zuhanyzást, fürdést és úszást a medencében a péniszketreccel, mint anélkül.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Loyalty Crown erényöv" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem