Betöltés...

Pink & White automatikus vibrációs vákuum pumpa vaginára

Ár: 39.210 Ft

Rezgő vákuumpumpa a hüvelyhez Pink & White a legtöbb nő csiklóját és szeméremajkait könnyen és gyorsan felvértezi és megduzzasztja . Könnyű kezelhetősége megkönnyíti a használatát maszturbáció közben és párként az előjáték során. Az átlátszó vákuumkádon keresztül izgatottan figyelheti, hogyan változik, megnagyobbodik és kipirosodik a nő hüvelye a vákuumszívás hatására. Másrészt a negatív nyomás nem túl erős, így a legnagyobb teljesítményre állítva sem fog fájdalmas torlódást tapasztalni. Ezt különösen az érzékeny csiklójú nők és azok a nők fogják értékelni, akik most kezdik használni a vákuumszivattyúkat.

Izgatott voltunk egy automata vákuumszivattyú ötletétől. Több tucat hasonló modellt teszteltünk, nemcsak női, hanem férfi vákuumszivattyúkból is, és megállapítottuk, hogy nem minden modell működik jól. Néhányan nem szivárogtak, mások többet pumpáltak, mint amennyit elbírtunk, vagy nem akarták kiengedni a vákuumot. A felhalmozott tapasztalatok után egy vibrációs vákuumszivattyút is beiktattunk az ajánlatba Pink & White a kellemes vákuum és a 3 szívóprogram mellett gyengéd vibrációt is kínál 7 vibrációs programban . Ezeket végigvisszük a szilikon szélén, és gyengéden masszírozzák a vér által pumpált csikló és szeméremajkak környékét. Ezért a rezgések valószínűleg nem juttatják el a nőt orgazmushoz, hanem magát a stimulációt negatív nyomással fűszerezik. Ezenkívül a fogantyún található egy fehér gomb a vákuum gyors kioldásához, amelyet a vákuum adagolásakor is használhat. Csak enyhén és röviden nyomja meg a gombot a szívás szivattyúzásához és irányításához.

Szeretjük az utazási zárat is, aminek köszönhetően lezárhatja a vezérlőgombokat, és így megakadályozhatja, hogy maguktól aktiválódjanak, például egy hátizsákban vagy bőröndben.

Nagyra értékeljük a vibrációs motor csendes kialakítását is, amely a testhez nyomva szigorúan titokban működik. A fal mögötti szomszédok ezért semmit sem fognak tudni a nyomás alatti játékaidról.

Az esemény után egyszerűen mossa le a készüléket folyó víz alatt, mert vízálló . Nem kell mást tennie, mint kiöblíteni az átlátszó kádat, megszárítani és elrejteni a gyönyörök fiókjába.

Ha készüléke lemerül, a praktikus USB-töltésnek köszönhetően körülbelül 90 perc alatt újratöltheti. Nagyszerű áron , amely nem terheli meg pénztárcáját, beszerezhet egy nagyszerű 2 az 1-ben erotikus eszközt, amely minden előjátékot megfűszerez, és friss szelet hoz hálószobájába.

Egy kicsit rólunk a vákuumszivattyúról Pink & White sajnálja kis vákuumkádját . A legmegfelelőbb karcsú nőknek és azoknak, akiknek játék közben nincs túl nagy szeméremajkajuk vagy csiklójuk. Ha egy nő teltebb és maximális vákuumot szeretne, akkor nagyobb vákuumszivattyút kell keresnie. Kínálunk például vákuumszivattyút Rose Gold nagyobb káddal. Kisebb modellel Pink & White molett hölgyek csak enyhe véráramlást tapasztalnak, mivel a duzzadt szeméremtest kitölti a kádban lévő teret, mielőtt elérné a maximális teljesítményét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pink & White automatikus vibrációs vákuum pumpa vaginára" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem