Betöltés...

Szilikon STP packer Mr. Vilik (12,8 cm)

Ár: 14.750 Ft

ÜregesSTP packer Mr. Vilik az egyik pisilni tartó eszköz, melynek köszönhetően kényelmesen vizelhetsz állva, mint bármely más férfi. Amit szeretünk ebben a modellben, az a kiváló minőségű szilikon anyag , a közepes méretek és mindenekelőtt az, hogy a vizelet nem folyik ki vizelés közben. Veled nem fog megtörténni, mert bepisilsz a ruháidra. STP packer Mr. Vilik nagyszerű áron , minden transz férfinak tetszeni fog, aki útja elején jár, és kiváló segédeszközt keres az ár, a minőség és a haszon arányában.

Tovább STP packer Mr. Vilik nagyra értékeljük a valósághű dizájnt , amely hihetően valódi péniszt utánoz. Finom erezet a packer alsó oldalán a heréktől a makkig húzódó kiemelkedő erekkel, valamint a szépen lekerekített hegy és a ráncos herék kiemelik a férfi büszkeség valósághű megjelenését.

Közepes méreteinek, 12,8 cm-es teljes hosszának és 4,5 cm-es átmérőjének köszönhetően a csomagoló ideális mérettel büszkélkedhet, amely nem vonzza túl sok figyelmet a nadrágban vagy a kézben.

Tesztelőink azt találták, hogy a készülék annyira puha és rugalmas , hogy akár labdává is tekerheted, és szükség esetén a zsebedbe vagy a hátizsákba rejtheted. Ezért diszkréten átviheti a Packert bárhová, ahol szüksége van rá. Kis túlzással azt is mondhatnánk, hogy a tenyerébe tette.

Nagyra értékeljük a készülék anatómiai formáját is , amely nem csak a pénisz vonalait követi, hanem a testhez is jól illeszkedik. Veled nem fog megtörténni, mert bepisilsz, amikor bepisilsz. A nagyobb önbizalom érdekében először az álló vizelés gyakorlását javasoljuk a zuhany alatt, de tesztelőink is STP packer Mr. Vilik formálását dicséri a herék belső oldalán található ügyesen megmintázott gödörrel együtt, amelyben nem gyűlik össze folyadék. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a vizelet nem folyik ki, és nem piszkosodik be a ruhája.

Dicsérnünk kell a gyártót a kiváló minőségű szilikon anyagért is, amely bársonyosan simává és puhává teszi a csomagolót. Ráadásul a szilikon nem porózus felülettel rendelkezik, így nem kerül szennyeződés a szerkezetébe. Ez az egyik oka annak, hogy gyakran használják az orvosi vagy kozmetikai iparban. Csak egy csepp szappan szükséges a tisztításhoz. Az egészséges emberi vizelet steril. Ezért, ha olyan helyzetbe kerül, hogy nem tudja azonnal leöblíteni a készüléket a használat után, akkor őszintén üsse ki belőle az utolsó vizeletcseppeket, és legalább törölje le zsebkendővel vagy antibakteriális törlőkendővel. Később gondosan szappanozza be és öblítse ki a csomagolót. Ha abszolút tisztaságot szeretne elérni, használja az erotikus kiegészítők fertőtlenítőjét.

STP packer Mr. Vilik vízálló kezelést is kapott a borhoz. Egy vizeletürítésre használt eszközzel valószínűleg másképp nem is lehetne. Ha mindehhez hozzávesszük azt a szuper árat , amiért megveheti a szerszámot, akkor egy szinte tökéletes STP modellt tartunk a kezünkben, amelyet átalakulásuk kezdetén különösen a transz férfiak fognak értékelni.

Sajnos rájöttünk, hogy az elején dicsért készülék puhasága is hátrálhat. STP packer Mr. Vilik rugalmassága és üreges kialakítása miatt nem alkalmas csomagolásra. Szűk fehérneműben vagy szűk farmerben a készülék összenyomódik és lelapul. Ezért tapintásra nem tűnik hihetőnek. A bő ruha azonban nem deformálja annyira a csomagolót, így például magát a pakolást is kipróbálhatja benne, mielőtt másik péniszprotézist vásárolna.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szilikon STP packer Mr. Vilik (12,8 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem