Betöltés...

Pink Pleasure szilárd szappan

Ár: 3.280 Ft

Boldog szappan Pink Pleasure a kézmosást wellness rituálévá emeli . Simogatja a rózsaszín őszibarack kecses ráncait, és ugratja apró, fényes csiklóját. Illatos hab áradata lesz a jutalmad.
A női privát részek precízen feldolgozott részletei minden férfi és nő figyelmét felkeltik . Finoman vegye tenyerébe a rózsaszín szappant, és röpke érintéssel irritálja a legérzékenyebb helyeken. Reális szappantest színePink Pleasure garantálja, hogy gyakorlatilag nem tudja megkülönböztetni a valódi hüvelytől .



A lekerekített formáknak és a részletgazdag kialakításnak köszönhetően a szappanjáték illeszkedikPink Pleasure tökéletesen a kézben . A habfürdő így a teljes tisztítás elragadó csúcsához vezethet. A munkahelyi kollégák ezért csodálkozhatnak, miért mosolyogsz ilyen ravaszul reggel.
Ossza meg egy csepp örömét barátaival, és szerezzen nekik rózsaszín gyönyört . Hisszük, hogy megcsókolja (tiszta) kezét.



Az egyetlen probléma, amit látunk, az a szappan Pink Pleasure gyorsan eltűnő. Ezért azt javasoljuk, hogy vásároljon belőlük többet, hogy legyen készlete vicces ajándékokból otthon magának, barátainak és munkahelyi kollégáinak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pink Pleasure szilárd szappan" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem