Betöltés...

Eveline fekete body lecsatolható melltartóval, 80B/M

Ár: 14.685 Ft

Az időtlen fekete színben pompázó elegáns Eveline body érzéki, de gyengéd stílusával vonzza magára a kívánt figyelmet. A modell levehető gombos melltartóval rendelkezik, aminek köszönhetően a férfi apránként felfedi a nő melleit és felálló mellbimbóit. A hölgyek maguk is kicsatolhatják az anyagot, és dögös látványt mutathatnak partnerüknek.
Enyhén párnázott , csontokkal megerősített csészék emelik a melleket és növelik az önbizalmat azoknak a nőknek, akik egy kicsit teltebb dekoltázsra vágynak.
Az áttetsző tüll és velúr csipke kombinációja vonzza a kíváncsi kezek gyengéd érintését. Az áttetsző hasa és köldöke csábítóan néz ki. Teste enyhén ruganyos, könnyű felvinni, fojtja a bőrt és kényelmes viselet.



A tetszetős velúr hímzés a mellkason és a csípőn pompás darabká varázsolja a modellt, és vizuálisan karcsúsítja az alakot. Mindig meg akarod majd érinteni a gyengéd női íveket.
A mellek közötti strassz ékszerek stílusosan néznek ki, és luxust adnak a testnek.



Hogy felfedd a női alak és a tested összeolvadásának minden titkát, nem marad más hátra, mint lassan kicsatolni a tangát idéző finom szövetet. Rajtad múlik, hogy élvezed-e a lassú nyitányt, vagy inkább egy szenvedélyes böjtöt választasz. A nők hordhatják a hegyeket tangával vagy laza ékkel .



A telt nyakkivágással rendelkező hölgyeknek sajnos nem passzolnak a pontok, ezért C csésze méretig ajánljuk.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Eveline fekete body lecsatolható melltartóval, 80B/M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem