Betöltés...

Respect fém nyakörv tüskékkel

Ár: 9.950 Ft

Izgatottan várjuk a Respect tippekkel ellátott fém gallért. Könnyű és élesebb BDSM játékokhoz vagy kutyás játék közbeni díjlovagláshoz ajánljuk. Ahogy a neve is sugallja, a gallér legnagyobb előnye a durva és az extrém kialakítás . Ideális eszköz a különféle fájdalmas gyakorlatokhoz és izgalmas érintésekhez, amelyeket a hűsítő fémnek köszönhetően megengedhet magának.

A nyakörv legszembetűnőbb jellemzője a két sor tüskék , amelyeknek nincs éles széle, így nem hagynak nyomot a bőrön , ha enyhén megfojtják vagy a póráznál fogva húzzák.

Játék közben azt is értékelni fogja, hogy a gallér levehető . Ha nem engedelmeskedik a parancsnak, a szubika domináns partnere egy fájdalmas szorítással a nyaka körül azonnal a lécbe helyezi.

A krómozott acél hosszú élettartamú és nem irritálja a bőrt. Izgatottan érinted meg, amikor a hűtőanyagot a bőrrel érinted. Szeretjük, ha a gallér szépen zörög, ezért kombináld játékaidat szemmaszkkal . A partner letakart szemmel csak a másik fele hangjára és a tövis hangjára koncentrál. Ha Ön is szenved a veréstől, az izgalmasabb hangulat érdekében először húzza végig a gallért a beosztott partner meztelen testén, majd lendítse meg a pofont.

A Respect nyakörvre pórázt is könnyedén rögzíthet. Ennek köszönhetően a subik elég rövid marad, akár sétakor, BDSM bulin vagy otthon melegítőhöz, fejtámlához vagy akár az asztalról levehető lábához kötve.

Értékelni fogja a készülék le- és zárásának egyszerű rendszerét is. A szögesdrót egyes részeit leakaszthatja, majd a nyakra helyezés után újra csatlakoztathatja.

A vízálló kezelés megkönnyíti Önnek a karbantartást, amelyre csak minimális időt fordít.

A gallér redőit kicsit nehezebb karbantartani, ez az apró hiányosság nem von le a szépségápolási segédeszközből, és nem tehet róla.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Respect fém nyakörv tüskékkel" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem