Betöltés...

Hidratáló elixír The Secret 10-v-1 feromonokkal (200 ml)

Ár: 7.490 Ft

A The Secret 10-v-1 multifunkcionális testápoló praktikus permetezővel hidratálja az egész test bőrét, valamint táplálja és fényessé teszi a hajat is. Amit különösen szeretünk a termékben, az az aktív feromonokat tartalmazó, magával ragadó illat, amely a piacon lévő többi hasonló termékkel összehasonlítva hosszan tartó erejével lepett meg minket. A hölgyek illatos bőrű királynőkként érzik magukat, magabiztosan, aminek köszönhetően minden férfi figyelmét felkeltik. Az urak a hidratáló elixírt párjuknak ajándékozhatják évforduló vagy születésnap alkalmából.

A feromonokat minden ember egyéni mennyiségben és intenzitással választja ki, és céljuk, hogy hangsúlyozzák vonzerejüket a másik nem számára. A hagyományos illatanyagokkal ellentétben ezeket a természetes vegyi anyagokat nem az orron keresztül, hanem az orrüreget és a szájüreget összekötő, speciális Jacobson-szerven keresztül érezzük. A The Secret 10-v-1 hidratáló elixír a nők természetes feromonjainak illatát fokozza és felerősíti. A férfiak megadják magukat partnerük csábító bájainak, és teljesítik a nő minden titkos vágyát.

A feromonok hatását egy érzéki, gyümölcsös és virágos illat támogatja, amely akár több órán keresztül érzékien illatosítja a bőrt és a hajat. Ha megérzi az illatát a bőrén, érezni fogja, hogyan alakul ki a cseresznye, a gyöngyvirág és a cédrusfa csábító jegyeinek tökéletes összjátéka. A gyöngyvirág friss, édes és bódító illatot kölcsönöz a parfümnek. A cseresznye édes-savanyú illatú, amit keserű mandula felhang egészíti ki, ami a csokoládéra emlékeztethet. A triót a fás illatok kategóriájába tartozó cédrus illat teszi teljessé. A cédrus édes aromájú, és állítólag megnyugtatja és ellazítja az elmét.

A könnyű állagú, tápláló testtej permetezővel történő felvitel után könnyen eloszlik, gyorsan beszívódik a bőrbe és nem ragad. Puhává, hidratálttá és ragyogóvá teszi a bőrt. A hölgyek az esti zuhany után az egész testükre felvihetik, majd az ágyban hozzábújhatnak párjukhoz. Vagy a terméket használják kedvenc parfümjük helyett, feromonfátyolba burkolóznak, mielőtt találkoznának a párjukkal.

A terméket hajápolóként is használhatja, mivel könnyű állaga nem nehezíti el és nem zsírosítja a hajat. A termék megkönnyíti a kifésülést, és térfogatot és lágyságot ad a hajnak. Segít kisimítani a töredezett hajvégű, durva, rakoncátlan vagy göndörödő hajat is. A védő UV-szűrő megvédi a festett hajat az idő előtti fakulástól. A gyártó azt javasolja, hogy mosás után permetezze be a hajtejet a nedves hajba, és hagyja szabadon megszáradni, vagy szárítsa meg hajszárítóval.

A terméket a természetes ápolóolajok szerelmesei is értékelni fogják. A készítmény argánolajat tartalmaz, amely E-vitamint, antioxidánsokat tartalmaz, és népszerű a test- vagy hajápolási termékekben. Dicsérjük az argánolajat, amiért elképesztően képes hidratálni és regenerálni az ekcémás vagy aknés bőrt, helyreállítani a sérült hajat és körmöket. Nagyon sok nő nem tudja eleget dícsérni a szemöldökre és a szempillákra gyakorolt kellemes hatását, amiket megvastagít. Az argánolaj képes serkenteni a hajhagymákat, amelyekből a szőrszálak és a szempillák nőnek, és elősegíti azok gyorsabb és dúsabb növekedését.

A test- és a hajtej másik természetes összetevője a kókuszolaj. Az argánhoz hasonlóan antioxidánsokat tartalmaz, és hatékonyan hidratálja, táplálja és puhítja a bőrt. A legtöbb bőrtípus jól tolerálja, mivel nyugtatja az irritált bőrt, és antiallergén hatásairól ismert. A kókuszolajat tartalmazó bőrkrémek késleltetik a ráncok megjelenését és a megereszkedett bőrt. A kókuszolaj támogatja az egészséges hajnövekedést, fényt ad és javítja a minőségét. Gyakran megtalálható kondicionálókban és regeneráló hajmaszkokban is.

Végül emeljük ki a panthenolt, amelyet gyakran találhat például a napozás utáni termékekben. A panthenol (B5 provitamin) egy nedvesítő anyag, erősen hidratáló, helyreállító és nyugtató hatással. Éppen ezért a kozmetikai és gyógyszeripar számos termékében képviselteti magát. Például a krémek, testápolók, samponok vagy hajlakkok tartalmaznak panthenolt.

Szeretjük a kompakt 200 ml-es kiszerelést is, amely elfér egy hátizsákban vagy táskában. A hölgyek ezért bármikor készen állnak illatos segítőjükkel, hogy csábító csodává varázsolják magukat. A praktikus permetezőnek köszönhetően a termék könnyen felvihető a tenyerébe vagy közvetlenül a bőrre.

Figyelmeztetés:
A hidratáló elixír kizárólag külső használatra szolgál. Ne alkalmazza az arcra, szemkörnyékre, irritált bőrre vagy nyílt sebekre. Tartsa távol gyermekektől. Használat előtt rázza fel a terméket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hidratáló elixír The Secret 10-v-1 feromonokkal (200 ml)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem