Betöltés...

Hidratáló vaginakrém Discomfort Killer (120 ml)

Ár: 9.995 Ft

Hidratáló hüvelykrém Discomfort Killer intenzíven hidratálja az intim részeket és ezáltal enyhíti a hüvelyszárazság tüneteit. Hatását saját bőrünkön tapasztaltuk, így minden olyan nőnek ajánlhatjuk a krémet, aki égető érzésekkel küszködik, akár menopauza alatt, akár csak edzés, biciklizés, motorozás vagy szex után. A bisabololt, aloe verát, uborka kivonatot és E-vitamint tartalmazó krém finom összetétele gyengéden ápolja az irritált bőrt a női ölében. A mindennapi használatra alkalmas termék minden hölgy számára megfelelő, aki magabiztosan és gondtalanul szeretné magát érezni.

Hidratáló hüvelykrém Discomfort Killer ideális készítmény a mindennapi használatra , amely puhítja, hidratálja és táplálja nemcsak a női ölek bőrét, hanem a hüvelyt is. Tiszta ujjakkal vigye fel a krémet, és óvatosan masszírozza be a hüvelybemenet területére. Használja rendszeresen, legalább naponta egyszer, vagy amikor csak szükséges.

Nagyra értékeljük, hogy a krém könnyű, könnyen kenhető állaga gyorsan felszívódik, és nem hagy maga után zsíros vagy ragacsos filmet. Női tesztelőink felfrissültek és magabiztosak voltak a használata után. A krém gyengéd, nem tolakodó illata a gyengéd összetétellel együtt javítja a nyálkahártya természetes hidratáltságát és elnyomja az intim részek természetes illatát a napi használat során.

A krém Bisabololt tartalmaz, amely a kamilla illóolajának fő összetevője. Ez az anyag regeneráló, gyulladáscsökkentő és antimikrobiális hatással rendelkezik, amely gyengéden ápolja a száraz, hámló és irritált bőrt. A kozmetikában gyakran használják a termékek parfüm összetevőjeként, mert gyönyörű az illata. Ráadásul a bisabolol nem tartozik az allergének közé, így érzékeny bőrre is alkalmas, mely puhíthatja és csökkentheti túlérzékenységét.

A hidratáló hüvelykrém másik hatóanyaga Discomfort Killer az allantoin , amelyet a bisabololhoz hasonlóan többek között kamillából nyernek. Az allantoin hidratálja és védi a bőrt az UV sugárzástól. Támogatja a bőrszövetek megújulását és az új bőrsejtek növekedését is, ezért széles körben keverik fiatalító kozmetikai termékekbe számos úgynevezett öregedésgátló termék közül, és segíthet a hüvelysorvadás kezelésében is.

A krémben Discomfort Killer megtalálod az aloe verát is, amely a bőrápolás egyik képzeletbeli ékköve. Ezt a zamatos gyógynövényt már az ókori Egyiptom idején is imádták, amikor például Isten vérének vagy a halhatatlanság növényének becézték.

A termék uborka kivonatokat is tartalmaz, amely maga is körülbelül 90%-ban vízből áll, és számos egészségvédő anyagot tartalmaz, mint például nagy mennyiségű kálium, magnézium, kalcium, nátrium, foszfor, szilícium, ként, C-, K-vitamin. , A beleértve a B-komplexet. Tisztító és összehúzó hatása miatt kenőcsökben használják, melynek köszönhetően hatékonyan tisztítja a bőrt és csökkenti a kitágult pórusokat. A magas szilícium- és kéntartalom támogatja a haj és a rostos szövetek egészséges növekedését.

A hüvelykrém szerves része Discomfort Killer van még E-vitamin. Több hasonló, azonos hatású anyagból, összefoglaló néven tokoferolból áll. Az E-vitamin segíti a sejtek regenerálódását , jótékony hatással van az idegrendszerre és a szexuális teljesítményre. Bőrének ápolása során értékelni fogja öregedésgátló tulajdonságait és azt a képességét, hogy megakadályozza a durva hegek kialakulását a sebgyógyulás során. Kisimítja a ráncokat , rugalmasságot, feszességet kölcsönöz a bőrnek, éppen ezért a pikkelysömör és egyéb ekcémák kezelésében is segít.

Szeretjük, hogy a gyártó nem adott a krémhez sem parabéneket , sem mesterséges parfümöt. Ennek köszönhetően a termék a legtöbbet hozza ki természetes és gyengéd összetételéből, mely az érzékeny, allergiára vagy dermatitiszre hajlamos bőrt is gyengéden ápolja.

Tesztelőink több tucat hasonló terméket teszteltek a hüvelyi kellemetlenségek enyhítésére, de végül mindegyik egyetértett abban, hogy a hidratáló hüvelykrém Discomfort Killer a legnagyobb kedvencük. Nagyra értékelték széles körű felhasználási és funkcionalitását. És azt találták, hogy bár nem síkosító gél, de hidratáló segítőnek is bizonyult a szex során.

Végül kiemeljük a nagy, 120 ml-es kiszerelést is, ami nagyon sokáig eláll majd. Alkalmazáskor csak kis mennyiségű, körülbelül borsónyi krémet vigyen fel.

Figyelmeztetés : Ha a krém használata közben bőrirritációt vagy kellemetlen érzést tapasztal, hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvoshoz. A krémet tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól. A készítmény nem spermicid. Felbontás után 6 hónapon belül fel kell használni. A lejárati dátumot a termék felső varrásán találja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hidratáló vaginakrém Discomfort Killer (120 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem