Betöltés...

Maszturbátor Suck-O-Mat 2.0 (15,5 cm)

Ár: 130.735 Ft

Több tucat automata maszturbátor tesztelése után beépítettünk egy Suck-O-Mat 2.0 maszturbátort távirányítóval . Elődjéhez képest csendesebb, és a leghatékonyabban utánozza az orális szexet, mint a többi modell. Az eszköz tehát minden szopás és édes szopás szerelmesét felkelti.

A kompresszor modern, már-már futurisztikus dizájnja elsősorban az autók szerelmeseit nyűgözi le. Kijelzője pontosan úgy néz ki, mint egy autó sebességmérője. De még mindig nem a tervezés a legfontosabb. Véleményünk szerint ez egy távirányító , aminek köszönhetően a férfiak isteni kihangosítást élvezhetnek. A maszturbáció így egy relaxációs rituálé válik, melynek során csak kényelmesen kell ülni, pornót játszani, és élvezni minden automatikus péniszt.

A gyártó kiváló minőségű ABS műanyagot használt a készülék gyártásához, amely a kompresszor tartósságát adja, míg magát a maszturbációs hüvelyt rugalmas TPE anyagból öntötték. Gyorsan felmelegszik az emberi test hőmérsékletére. Feltehetsz egy fekete szilikon hüvelyt is az átlátszó, belül jellegzetes kiemelkedésekkel ellátott maszturbátorra , ami jobban tart a kézben, mert nem tapad annyira.

Tesztelőink természetesen az erős szívást dicsérik leginkább, a készülék percenként akár 200 szívóimpulzust is elér. 8 automata és 1 manuális üzemmóddal kombinálva egy vad utazás az orgazmikus univerzumban várja a férfiakat.

A kompresszor és vele a teljes segédeszköz közvetlenül a hálózatról táplálkozik . Ezért az urak csak a hálószobában, a nappaliban vagy a dolgozószobában élvezik a Suck-O-Mat 2.0 automata maszturbátorral végzett orális stimulációt. Nem alkalmas a zuhanyozásban vagy fürdőben való pihenésre, de a vízálló kialakításnak köszönhetően játék után könnyedén tisztíthatod.

Szeretjük, hogy a Suck-O-Mat 2.0 halkabb, mint az első verziója. Hangja egy lélegzetvisszafojtott kutyához hasonlít, de amint szívni kezd a segédeszköz, annyira megnyugszik, hogy a fal mögötti szomszédok nem hallják.

Végül csak a tesztelés során talált két hiányosságra kell panaszkodnunk. Először is sajnáljuk a termék magasabb árát , bár megértjük, hogy az innovatív technológiákért egy kis pluszt kell fizetni. Másodsorban pedig azt üdvözölnénk, ha a kompresszortól a maszturbációs hüvelyig vezető cső kiegyenesedhetne, mert felgöndörödött alakjában magára húzza a hüvelyt és elhúzza a pénisztől maszturbáció közben.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Maszturbátor Suck-O-Mat 2.0 (15,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem