Betöltés...

Tenga Aero Cobalt Ring maszturbátor (17,3 cm)

Ár: 20.480 Ft

Elefántcsoportunk szereti az innovatív és kiváló minőségű játékokat , amelyeknek nincs versenytársa a piacon. Éppen ezért alapos tesztelés után beépítettük kínálatunkba a Tenga Aero Cobalt Ring kézi szívású maszturbátort, mely kezdők és gyakorlott vaddisznók számára egyaránt tetszeni fog.

A rugalmas és puha TPR anyagból készült belső hüvely népszerű, mert gyorsan felmelegszik az emberi test hőmérsékletére. Ezért a maszturbátorral való játék ugyanolyan élvezetes lesz, mint a szex egy partnerrel.

Nagyra értékeljük az erős, minimalista dizájnú műanyag borítást, amely nem tűnik feltűnőnek, és ami a legfontosabb, a férfi kéz legerősebb megfogását is kibírja.

Ebben a készülékben a 10 fokos vákuum-stimulációs skála játssza a legnagyobb szerepet. Rajtad múlik, milyen erősen szívod a péniszedet. A vákuumot a maszturbátor felső és egyben nagyobb részének manuális forgatásával szabályozhatja. Balra növeli a vákuum intenzitását. Éppen ellenkezőleg, jobbra csökkenti. A partner ezt az egyszerű műveletet tudja kezelni a nyitány alatt. Ez a vákuum elve egy forgószelepen működik, ahol ennek elfordításával megakadályozod a levegő beáramlását a maszturbátorba és ezáltal szívás érzést keltesz.

A maszturbátor kék gyűrűje a vákuum mértékét jelzi . A mérleg nincs számozva, de nem bántuk a tesztelést.

A belső hüvely gömb alakú kiemelkedésekkel és barázdákkal masszírozza a péniszt , amelyek első pillantásra téglafalra emlékeztetnek. A pénisz hegyét egy hosszú kiemelkedés simogatja, amely hangszálat idéz elő a szánk hátsó részében. Ez tökéletesen fokozza a mély orális stimuláció benyomását .

A vízálló kezelésnek köszönhetően az urak is élvezni fogják a pihentető fürdőt mindennel. A Tenga Aero maszturbátorról bebizonyosodott, hogy tesztelőink kiválóan helyettesíti a reggeli kávét és a hideg zuhanyokat. Mert azt mondják, a legnagyobb alvót is talpra állítják.

A kupakba épített, csepegtető állvány formájában végzett remek finomítás lenyűgözött bennünket. Csak fel kell csúsztatni és megemelt helyzetben rögzíteni. Öblítés után csúsztassa a belső hüvelyt az állványra, és várja meg, amíg az összes víz kifolyik a kupakba.

Kicsit sajnáljuk a Tenga Aero Cobalt Ring maszturbátor magasabb árát. De ha olyan minőségi terméket keres, amely felejthetetlen pillanatokat hoz a férfiaknak, ezt a két apróságot megbocsátja a játéknak, akárcsak a mi elefánt szexpert csapatunk.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Aero Cobalt Ring maszturbátor (17,3 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem