Betöltés...

Pepino Dipstrip terhességi teszt (2 db)

Ár: 1.050 Ft

A hölgyek egy egyszerű módszerrel végzik el a tesztet. Nincs más dolga, mint egy csészét vagy tálkát előkészíteni, bele egy kis vizeletminta, amelybe ezután néhány másodpercre bemeríti a tesztcsík megjelölt részét.
A teszt HCG hormonra való nagy érzékenysége miatt, amely a méhben a megtermékenyített petesejt beágyazódása után a vizelettel és a vérrel választja ki a sejteket a leendő méhlepényből, a nők nem sokkal a teherbe esés után tudhatnak másállapotukról.



A csomagban két terhességi tesztet talál, így vagy megerősítheti az első teszt eredményét, vagy néhány nappal később megismételheti a tesztet.
A nők a nap folyamán bármikor elvégezhetik a tesztet. Tetszik nekünk, hogy néhány percen belül látni fogja az eredményt.



Kedvező áron vásárolhatja meg a Pepino Dipstrip terhességi tesztet. Nem kell a malacperselyben lévő megtakarításokat vagy a fizetése felét elköltenie.
A Pepino márka törődik a minőséggel, széles termékportfólióval és elégedett vásárlók óriási bázisával büszkélkedhet.



A gyártó 99%-os megbízhatósági tesztet ígér, de vannak olyan tényezők, amelyek nem mindig eredményeznek pontos eredményt. Ezek közé tartozik a bizonyos HCG hormont tartalmazó gyógyszerek szedése vagy a Chorigon injekció beadása. Ezért a terhesség megerősítése érdekében mindig azt javasoljuk, hogy a nők keressék fel nőgyógyászuk rendelőjét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pepino Dipstrip terhességi teszt (2 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem