Betöltés...

Fleshlight Go STU vagina (21,5 cm)

Ár: 19.990 Ft

Az eredeti Fleshlight STU vagina rajongói és minden olyan férfi, aki gyakran úton van , élvezni fogja az új Fleshlight Go STU-t , amely a kompakt méretű utazási hüvelyek kiadásához tartozik.

Az egyedülálló Superskin anyag a világhírű Fleshlight mesterséges hüvelygyártó szigorúan védett szabadalma. Csak annyit tudunk, hogy a TPE/TPR anyagok jól átgondolt keveréke, aminek köszönhetően a lámpatestek olyan puha és puha felületűek, mint a valódi emberi bőré. Ezen kívül a chase jól vezeti a hőt. Melegítse fel például meleg vízben, és fokozza a maszturbáció élményét.

A strapabíró, műanyag borítás még kemény ütéseknek vagy határozott kézfogásnak is ellenáll. Tehát nyugodtan engedje át legmerészebb ötleteit, és mutassa meg ezt a szépséget úgy, ahogy tetszik.

A hüvely belső hüvelyének Kifinomult szerkezete buborékokra emlékeztet . A puha dudorok a pénisz teljes hosszában masszírozzák, és a csomag alsó részén található forgószelepnek köszönhetően, amely szabályozza a vákuumot a készülékben, azt is megfogja és határozottan elengedi, amikor kiszívja a vágy utolsó cseppjeit a férfiakból. büszkeség.

Szeretjük a hajsza vízálló kialakítását . Az urak nemcsak az ágyban, hanem a fürdőben, zuhanyzóban vagy pezsgőfürdőben is edzenek, javíthatnak teljesítményükön és állóképességükön.

Az enyhe szűkítés és világosítás ellenére a Fleshlight hüvely továbbra is bevált dizájnhoz ragaszkodik, amely méreteivel még mindig nagyon közel áll az öntvény életnagyságához. Nem fogod elveszíteni az igazi vizuális vagy tapintható örömöket.

Az erotikus játékok piacán való működése során a Fleshlight termékei minőségének és precíz feldolgozásának szinonimájává vált. Ezért nem számít, melyik szerszámot választja ettől az első osztályú gyártótól, elégedett lesz.

A végén azonban bevalljuk, hogy a hasonló hajszákhoz képest valamivel magasabb ár és az igényes karbantartás miatt kicsit sajnáljuk a maszturbátort. Tudjuk, hogy a luxuscikkekért külön kell fizetni, és alapos odafigyelés nélkül egyetlen erotikus segédeszköz sem tart sokáig, de a Fleshlight játékok esetében ez kétszeresen igaz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Go STU vagina (21,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem