Betöltés...

Fleshlight Maitland Ward vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

Bővítse játékkollekcióját hozzánk hasonlóan a szenvedélyes, vörös hajú Maitland Ward valósághű vaginamásolatával. Izgató négyzónás textúrája nem a nyuszik számára való. A tapasztalt urak, akik változatos és jellegzetes maszturbátor szerkezeteket keresnek, élvezik majd a legjobban, centiméterről centiméterre.

Az egyedülálló Superskin anyag a Fleshlight cég egyik szabadalma. A TPE / TPR anyag speciális keverékének köszönhetően a művagina puha és rugalmas tapintású, mint Maitland igazi mézesbödönje.

Az erős, műanyag tok a legvadabb behatolásokat is kibírja, és még az orgazmus alatti görcsös szorításnak is ellenáll. Ezért elindíthatja a színésznő egyik pornóvideóját, és hagyhatja, hogy elragadja a szenvedély örvénye.

A hüvely zseniálisan megtervezett, négyzónás szerkezete jellegzetes, nyíl alakú horonyokkal kezdődik, amely a férfi szívébe hatol. A második kamrában a pénisz a háromágúak szoros szorításába kerül, amelyek intenzíven masszíroznak a felpumpált férfiasságon minden egyes kiálló eret. Ezt követi a buborékos rész, ami után a makk behatol a hüvely utolsó, negyedik kamrájába, ahol a maszturbátor sima falai fogadják.

A vagina intenzív textúrájának élményét fokozza a műanyag tok alsó részén található forgószelep is, melynek köszönhetően szabályozhatja a vákuum erejét az önkielégítőben.

Az életnagyság valósághű élményeket biztosít önkielégítés közben, amelyek igazi szexet idéznek Maitland Warddal. Borotvált öle felkavarja a vért az ereiben, és szexuális fantáziákat szít.

A teljesen vízálló kialakításnak köszönhetően az urak a zuhany alatt is szórakozhatnak. Mert az orgazmus a reggeli fürdés során jobban beindítja a napot, mint a legerősebb kávé.

A bevált Fleshlight márka a megvásárolt termékek magas minőségét idézi elégedett vásárlóinkban. Így hosszú, izgalmas, orgazmusokkal teli évek elé nézhet a fleshlight társaságában.

A minőségi kivitelezés apró adója a magasabb ár és a kicsit igényesebb karbantartás, de tűzbe tesszük az ormányunkat azért, hogy több időt és pénzt kell belefektetni egy igazi partnerbe, mint a művaginába.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Maitland Ward vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem