Betöltés...

Fun Factory Sundaze pulzáló vibrátor, rózsaszín

Ár: 38.575 Ft

A Sundaze vibrátorral az elragadó csábítás, az intenzív orgazmus és az élvezet felé indulunk. Innovatív motorja lehetővé teszi a vibrációt és a fel-le mozgást. Éppen ezért minden nő és pár, akik maximálisan meghosszabbítják meghitt élményeiket, és hosszú perceket, órákat töltenek el azzal, hogy a lassú csúcsnak szentelik magukat, beleszeret.

Az eszköz a vibrátor és a pulzátor legjavát ötvözi, és további pluszt ad hozzá a mélyreható lüktetés formájában. A stimuláció változatos kombinációjának köszönhetően intenzíven növeli a medencefenék vérbőségét, amely érzékenyebbé és fogékonyabbá válik a további érintésekre. A Sundaze pulzáló vibrátor több idegvégződést tud cselekvésre ösztönözni, mint a többi vibrációs és vákuumeszköz. Kiválóan alkalmas kísérletezésre és új érzések felfedezésére, ha egyedül vagy partnerével játszik.

Szeretjük a kisebb méretet és a keskeny formát, a markánsan lapított hegyével, ami kicsit a makkra emlékeztet. A kis méretek különösen a kezdőknek tetszenek, mert a vibrátor remekül bevezethető és a G-pontra illeszkedik, lapos hegye pedig a csikló kényeztetésére is alkalmas.

Imádni fogja a puha tapintású szilikon anyagot. Tehát miközben ujjbegyével nyomon követi a vibrátor szexi vonalait, képzelete felfedi a legérzékibb gyönyörtervet, amelyet valósággá válthat.

A Sundaze pulzáló vibrátor egyszerre lehet szelíd szerető és igazi vadállat. Durva rezgései erőteljesen rezonálnak a segédeszköz teljes hosszában, és megállíthatatlan behatolásai a legnagyobb sárkányokat is megszelídítik. A 15 vibrációs program között gyengéd lüktetést is talál, amely egy pillanatra lelassítja a kívánt orgazmushoz vezető utat.

A mágneses vibrációs motor új technológiája olyan belső, fém súllyal dolgozik, amely az egyes programok indításakor oszcillál, és sokkal mélyebb és áthatóbb rezgéseket kelt, aminek köszönhetően a Sundaze vibrátor eltér a kategóriája többi eszközétől. Ezért, ha az a cél, hogy gyorsan elérje az orgazmust, vagy szereti az egyszerű, bevált stimulációt, amely mindig a csúcsra juttatja, keressen másik vibrátort. A Sundaze pulzáló eszköz lényege abban rejlik, hogy képes egyidejűleg stimulálni a hüvelyben és a csiklóban lévő összes idegvégződést, így a nők érezhetőbb és intenzívebb orgazmusokat érhetnek el. Ezért a Sundaze vibrátor hosszú és lassú játékra invitál, amely során rengeteg új érzést fedezhet fel, amiknek nem tud ellenállni.

A fel-le mozgó módok maximális élvezése érdekében tesztelőink azt javasolják, hogy a vibrátor fogantyúját csak enyhén tartsa, ideális esetben csak az ujjaiban, mert minél erősebben szorítja a játékot, az annál kevésbé fog mozogni. Ráadásul a fogantyú erős megnyomásakor a rezgések átkerülnek a tenyérbe, amely egy idő után kellemetlen bizsergő érzéssel reagál rájuk.

A teljesen vízálló kezelés a vibrátor felhasználási területét a vízre is kiterjeszti. Élvezni fogja a pihentető fürdőt mindennel együtt. De a Sundaze pulzáló eszköz a reggeli zuhanyozást is feldobhatja. Az intim részeket elég meleg vízzel felmelegíteni, és a vibrátor végig viszi az izgalmakat.

A vibrációs motor csendes kialakítása minimálisra csökkenti a leleplezés kockázatát. Éppen ezért a hölgyek egy bevásárlóközpont öltözőjében vagy a zárt irodában is levezethetik a libidójukat.

A környezetbarát USB-töltés modern Click 'n' Charge technológiával néhány órán belül energiával látja el a vibrátort.

Bár már az első használat során beleszerettünk a Sundaz pulzáló vibrátorba, sajnáljuk a nagyobb súlyát. A hosszú játékok alatt, amelyekre teremtették, kicsit fárasztó. De megbocsátjuk neki ezt azokért a pokolian forró pillanatokért és erős orgazmusokért cserébe.

Felhívjuk figyelmét, hogy a játék nem alkalmas pacemakerrel rendelkező személyek számára. A mágneses vibrációs motor károsíthatja a pacemakert.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory Sundaze pulzáló vibrátor, rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem