Betöltés...

Pink Passion szilárd szappan

Ár: 3.770 Ft

A Pink Passion édes rózsaszín szappan nem csak a tested kellemes tisztítását kínálja, hanem egy szórakoztató programot is , amely során nem is fogsz emlékezni az unalmas, olvadt szappanokra.
Hagyja, hogy ujjai finoman csússzon a redőkön, és élvezze néhány pillanatot a habfürdőben. A Pink Passion szappan formája gyönyörűen másolja a férfi intim testrészek kinézetét. A valósághű színnek köszönhetően alig lehet megkülönböztetni őket a valódi heréktől .



A rózsaszín forgószél éles ellentétben áll a mosogató világos színével, és úgy világít meg minden fürdőszobát, mint egy ragyogó hold az éjszakai égbolton. Akaszthat egy praktikus fekete hurkot egy vízcsapra, vagy használhat cserépkampót.
Az ideális formájú szappan természetesen lekerekített ívekkel tökéletesen illeszkedik minden tenyérbe . Kényeztesd kezeidet és testedet szexi ápolással, és menj át a Pink Passion nevű paradicsomba.



Legénybúcsút tervezel? Örülje meg a leendő menyasszonyt egy vicces ajándékkal, a Pink Passion szappan formájában . A vőlegény talán azon töprenghet, hogy felesége miért volt olyan sokáig a vécén a nászéjszakáján.
Ha egyszer kipróbálja a Pink Passiót, a fürdőszoba lesz a kedvenc szobája a lakásban. Sajnos a szappan gyorsabban kezd eltűnni, mint gondolnád. Javasoljuk, hogy vásároljon készleten néhány vicces darabot, hogy mindig készen álljon egy érzéki simogatásra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pink Passion szilárd szappan" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem