Betöltés...

Párvibrátor Double Vibes

Ár: 11.020 Ft

Soha nincs elég minőségi és funkcionális erotikus játék leszbikusok számára , és ezt mi, elefántok is jól tudjuk, de aki keres, az talál. Alapos tesztelés után kínálatunkban szerepel a Double Vibes Partner Vibrátor, amely durva rezgéseivel még a haladó hölgyek elégedettségét is kielégíti.

Okos leszbikus tesztelőink saját testükön ellenőrizték, mire képes ez a játék a saját részükkel. És hogy mind a hetero, mind a meleg párok kedvében járjunk, eláruljuk, számukra is remek választás lesz ez a nyughatatlan földigiliszta. Élvezze a közös orgazmust és a közelség meleg érzését.

A Double Vibes partnervibrátor két különböző méretű vibrációs tojással kielégíti a hüvelyt, a csiklót és a fenéket. Az egyik stimulációs bordákkal büszkélkedhet a test oldalán, amelyek intenzív stimulációt és élvezetet biztosítanak. A második, sima tojáson két nem feltűnő gomb található a játék bekapcsolásához és a rezgések szabályozásához. Mindkét vibrátort egy hosszú szilikon zsinór köti össze, aminek köszönhetően sem a tojásod, sem a párod nem menekül. Fedezz fel új erogén zónákat a testeden, és az intim részek, mellbimbók masszírozása mellett a boka, térdkalács, fülcimpa vagy nyak területe is figyelmet érdemel.

A kiváló minőségű, kellemes tapintású szilikon anyag az intim részek minden részét kényezteti, és lubrikáns kenés után is tökéletesen csúszik.

Az erős dübörgő rezgések és a hét vibrációs program jó adag izgalmat és stimulációt biztosít. A viharos csúcspont nem tart sokáig. Merítsen ihletet tapasztalatainkból, és higgye el, hogy a Double Vibes Partner Vibrátorral akár a nadrágon keresztül is gyors orgazmust élhet át.

A vibrátor vízállóságának köszönhetően még a vízi játékokat sem kell megtagadnia. Mit szólnál egy érzéki fürdőhöz a medencében? Lepje meg partnerét, és gazdagítsa szexuális életét új erotikus élményekkel.

A játék csendes működése diszkrét magánéletet biztosít, és nem árulja el a szomszédoknak, hogy egy nagy izgalmas kalandban van részed.

Az USB-töltés időt, pénzt és környezetet takarít meg.

A változékonyságnak és a mély rezgéseknek köszönhetően nagyszerűen stimulálja a hüvelyt, a csiklót és a végbélnyílást. Rajtad múlik, hogy megosztasz-e egy tojást a partnereddel, vagy élvezed a vibrátort szólójáték közben. Kényeztetheti magát egy testmasszázzsal is. Saját bőrünkön tapasztaltuk a merev izmok kellemes ellazulását a hát és a nyak területén.

Úgy találtuk, hogy több kenőanyagra lesz szüksége a kivert vibráló tojáshoz, mivel irritálhatja a hüvely vagy a hátsó ajtó érzékeny területeit, de elegendő kenéssel ez az apró részlet gyorsan eltűnik. Ez a praktikus segítő nem rendelkezik távirányítóval, amit más vibrációs játékoknál megszokhattál, de ennek az apró hátránynak ellenére a nagyszerű rezgéseknek köszönhetően a szokásosnál jobban fog élvezni a nagyszerű ágyjátékokat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Párvibrátor Double Vibes" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem