Betöltés...

Dishy Dyanne felfújható baba

Ár: 15.815 Ft

A Manga képregények és az Anime sorozatok minden szerelmesét el fogja ragadni a csinos arc, nagy, kék szemekkel, amelyek kiemelik a kontrasztos, rózsaszín hajat és az apró orrot.
Szeretjük a kivehető hüvely ötletét, amelyet maszturbátorként használhat. A rugalmas, bemélyedő hüvely tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és az anatómiai formának köszönhetően egy igazi női ölre fog emlékeztetni.



Eredeti , négykézláb helyzettel a szépség életre kel Dishy Dyanne maszturbáció és játékok két személynek. Soha nem volt ilyen egyszerű kipróbálni a svéd hármast.
A bányászok is értékelni fogják nagy melleit megemelt, gyönyörű rózsaszín mellbimbókkal.
Buli a medence mellett, szenvedélyes fürdőszobai játékok vagy vadság a pezsgőfürdőben? Házisárkány Dishy Dyanne bárhol kezdődhet. Öltöztesd fel fehér pólóba a zuhany alatt, és egy dögös show-t mutat be, hogy megnyerje a Miss Wet pólóversenyt.



Az egyszerű inflációnak köszönhetően segítség lesz Dishy Dyanne pillanatok alatt cselekvésre kész. És ugyanolyan gyorsan újra kifújod és elrejted.
Ha szereti élvezni az anális szexet, csalódni fog ebben a grillben. A felfújható baba Dishy Dyanne nincs végbélnyílása. Ezért fogod még jobban élvezni nyitott punciját és benyomott hüvelyét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Dishy Dyanne felfújható baba" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem