Betöltés...

Shunga Amour masszázsolaj lótusz (240 ml)

Ár: 7.995 Ft

A Shunga Amour Shunga Amour luxus masszázsolaj a prémium kanadai Shunga gyártótól az egész test és az intim zónák hosszú masszázsának rajongói számára. Amit a legjobban értékelni fogsz ebben a friss lótusz illatú termékben, az a csodálatos folyékony állag, amely gyönyörűen terül szét a bőrön. A vegán olaj nem tömíti el a pórusokat, és nem hagy zsíros vagy ragacsos érzést. Az E-vitamin és a hidegen sajtolt 100% természetes olajok kombinációja mély hidratálást, táplálást és regenerációt biztosít bőrének.

Az extra csúszós olajjal nagyszerűen lehet dolgozni masszázs közben, mivel csökkenti a súrlódást a bőr és a masszőr keze között. Ez lehetővé teszi a simább és finomabb masszázsfogásokat. Az olajat a tényleges masszázs előtt felmelegítheti a kezében az emberi test hőmérsékletére. Vagy öntsön egy kis mennyiségű olajat egy üvegtálba, és melegítse fel egy meleg fürdőben. Ez még élvezetesebbé teszi a masszázs élményét partnere számára, és tökéletes kikapcsolódást nyújt neki egy fárasztó nap után. A kellemesen meleg olaj felmelegíti a merev izmokat, és a lótusz bódító illatával együtt szó szerint kényezteti nemcsak a testet, hanem az elmét is.

Ami meglepett minket a masszázsolajjal kapcsolatban, az a hosszú eltarthatósága és az a tény, hogy felbontás után még sokáig megőrzi gyönyörű illatát és folyékony állagát. Az olaj nem avasodik meg, és nem romlik meg a lejárati idő előtt, mint néhány olcsóbb masszázsolaj..

A masszázsolaj összetételében számos természetes olaj található, amelyek hidegen sajtoltak. Ily módon az olajok megőrzik természetes vitamin-, ásványi anyag- és esszenciális zsírsavtartalmukat, mivel nincsenek kitéve magas hőmérsékletnek, amely elpusztíthatná ezeket az anyagokat.
Az avokádó- és szezámolajon kívül a termék mandulaolajat is tartalmaz. Az édesmandula magjából nyert olaj védi a bőrt az oxidatív stressz okozta károsodástól, ragyogóvá teszi, javítja és egységesíti a bőr megjelenését. A mandulaolajban található E-vitamin és más antioxidánsok harcolnak a bőr korai öregedése ellen, minimalizálják a ráncokat és fiatalos megjelenést kölcsönöznek a bőrnek. A mandulaolajat ezért gyakran adják az érett bőrre való öregedésgátló krémekhez. A mandulaolaj regenerálja a sérült bőrt is, mivel segít a kisebb hegek vagy pigmentfoltok gyógyulásában. Kiemeljük az olaj nagyszerű hidratáló tulajdonságait is, mivel mélyen behatol a bőrbe és segít megtartani a vizet.
A termék további értékes összetevői közé tartozik a szőlőmagolaj, amely tele van antioxidánsokkal, köztük E-vitaminnal, flavonoidokkal és ásványi anyagokkal, amelyek segítenek megvédeni a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól. A szőlőmagolaj gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek segíthetnek a pattanások, az ekcéma és a pikkelysömör enyhítésében. Ez az olaj csökkenti a bőrpírt és a duzzanatot is, és elősegíti a bőr kollagéntermelését. Ezáltal a bőr feszes és rugalmas marad, és megakadályozza a finom vonalak és ráncok megjelenését.

Bizonyára hallott már a sáfránymagolajról, más néven sáfrányvirágolajról is. Ez linolsavban (egyfajta omega-6 zsírsav) gazdag, amely segít megőrizni a sejtmembránok egészségét, és támogatja a bőr természetes védekezőképességét. Ez az olaj hidratálja a bőrt, és hozzájárul annak puha, sima és rugalmas textúrájához. E-vitamint is tartalmaz , amely erős antioxidáns, amely megvédi a bőrt a szabad gyökök károsító hatásaitól, és javítja a bőr megjelenését. A sáfránymagolaj arról is híres, hogy képes megnyugtatni a száraz és irritált bőrt, azonnali megkönnyebbülést nyújtva.
Ami még tetszik a Shunga Amour masszázsolajban, az a praktikus pattintható kupak, ami azt jelenti, hogy nem fog véletlenül a padlóra vagy a kézitáskába fröccsenni.

A termék elegáns üveggel és gyönyörű , japán művészeti alkotásokkal díszített címkével rendelkezik. Boldoggá teszi partnerét születésnapra, évfordulóra vagy akár karácsonyra.

FigyelmeztetésA masszázsolajat gyermekek és háziállatok elől elzárva kell tartani. Kerülje a szemmel való érintkezést. Amennyiben az olaj a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Bőrirritáció vagy egyéb problémák fennállása esetén forduljon egészségügyi szakemberhez. A masszázsolaj nem helyettesíti a kenőgélt, ezért csak külsőleg használja. Időnként ellenőrizze a lejárati dátumot, és ne használja a terméket azután.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Shunga Amour masszázsolaj lótusz (240 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem