Betöltés...

Élethű dildó Double Pleasure (18 cm)

Ár: 13.155 Ft

Kipróbáltunk több olyan dupla vibrátort, amelyek alkalmasak lennének dupla behatolásos edzésre, de csak akkor, amikor a Double Pleasure vibrátor megfelelt az elvárásainknak , mert kis méretének és rugalmasságának köszönhetően kezdőknek is megfelelő, akik egyszerre szeretnék mindkét lyukat stimulálni.

A Double Pleasure vibrátor anatómiai formájú, és valósághű kialakítása javítja az általános játékélményt. Az enyhén ívelt, markáns makkokkal rendelkező vibrátorokat érdemesebb bemutatni, mert úgy hajlik, hogy másolják a női test anatómiáját.

A használt PVC anyag szilárdsága és rugalmassága miatt tetszeni fog. Érintésre sima szilikonra hasonlít. Ezért a vibrátor úgy viselkedik, mint egy élő pénisz az akció során. Egy kis síkosító zselével mindkét vibrátor vajként csúszik beléd. Más PVC eszközökkel ellentétben a Double Pleasure vibrátornak nincs szaga.

A hölgyek a dupla behatolást még a pezsgőfürdőben is kipróbálják, mert a vibrátor vízálló . Ráadásul azt tapasztaltuk, hogy a tapadókorong szilárdan tapad a sima bútorokon az irodában, a fürdőszobában a kádon, a tükörön, a csempéken, de még Veronica szexmesterünk homlokán is. Ezért bárhol élvezheti a vad kihangosított vezetést.

A vibrátor valósághű dizájnját precíz részletek fokozzák a kék erek, az apró ráncok és a markánsan ívelt makk formájában. Ezért a hölgyek először gyönyörködve nézik a látványt. Csak ezután szállnak fel a játékra és egy izgalmas rodeót adnak elő.

Minden párok, akik szeretnék használni strapons értékelni fogják a lehetőséget, hogy rögzítse a dupla élvezet vibrátor a hám és használni, mint egy felcsatolható pénisz.

Ahogy a bevezetőben jeleztük, a dupla behatolású vibrátor kezdőknek is kiváló. A makk keskeny hegye megkönnyíti a behatolást, és a nő összességében kisebb mérete tökéletesen felkészít egy forró hármasra igazi férfiakkal.

Miután megmérte a készüléket a kezében, érezni fogja a súlyát. Nem csodálkozunk azon, hogy a játék keveset mond. Hiszen ők is két pénisz. De ha szeretné elkerülni a megfeszült kezeket, használjon tapadókorongot, és engedje át magát az álmos kihangosító vadonban.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Élethű dildó Double Pleasure (18 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem