Betöltés...

Probe vibrációs análdugó (9,7 cm)

Ár: 21.290 Ft

Nekünk fontos az anális dugók kiválasztása. Rengeteget kipróbáltunk és a legtöbbnél gyenge rezgésekkel találkoztunk, amivel nehezebb és lassabb az út a csúcsponthoz. A szondacsap minden követelményünknek megfelel. A játék kipróbálása után azt merem állítani, hogy ez egy olyan erős bomba, aminek minden tapasztalt análisnak a fenekében kell lennie. A játéknak szuper formája van, teljes hegyével, amely tökéletesen kitölti a fenekét.

A Probe vibrációs anális csatlakozó kiváló azoknak a férfiaknak és nőknek, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal az anális játékokkal kapcsolatban. Kiválóan alkalmas a prosztata irritációjára és a fenék érzékeny pontjaira. Meglepett minket az erős rezgés dübörgés , ami hasonló segédeszközöknél nem magától értetődő. A széles láb szilárdan a helyén tartja a készüléket, így például egy parkban sétálva élvezheti a rezgéseket.

Élvezni fogja a puha szilikont minden alkalommal, amikor behelyezi a játékot a hátsó ajtóba. Ez a kiváló minőségű anyag kenőanyaggal történő kenés után tökéletesen siklik, így a tűk análisba való behelyezése vajszerűen megy.

A Probe pin tizenkét vibrációs programmal büszkélkedhet, és ez nem gyakran látható anális dugóknál. Erőteljes teljesítménye ellenére a készülék csendes működésű , így nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a szomszédokat.

A játékot USB-kábellel tölti , így nem kell aggódnia, hogy új elemeket kell keresnie, és a környezetet is hasznosítja.

Kicsit sajnáljuk, hogy a csapnak nincs vezérlése, de úgy gondoljuk, hogy ezt az apró hiányosságot az erős rezgések és a remek széles sarok kompenzálja, amivel tesztelőnk, David rendszeresen élvezi a gátmasszázst.

Bár a gyártó azt állítja a csomagoláson, hogy a popsi dugó vízálló kivitelű, úgy találtuk, hogy nem működik jól a vízzel. Tehát csak vízálló. Karbantartás közben leöblítheted az eszközt, de ne hívd meg vizes játékra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Probe vibrációs análdugó (9,7 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem