Betöltés...

Anál vibrátor Thin (17,5 cm)

Ár: 6.690 Ft

Kicsi, de praktikus vibrátor Thin közepes erős rezgései és keskeny formája miatt vettük fel a kínálatba , melynek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fenékbe . Sok vásárlónk hüvelyirritációra is kedvelte. A hölgyek ezért élvezni fogják az eszközt anális játék és önkielégítés közben is.

Az új dolgok megtapasztalása elmélyíti az önismeretet és a partnerkapcsolatot. Az anális játék más érzékeny területeket is felfed, ezek stimulálása pedig extázisba hoz. Vibrátor Thin keskeny kialakításával tűnik ki, ideális kezdőknek. A beszűkült makk könnyen bejut, a fokozatosan bővülő test pedig szépen kitölti a lyukat . Szeretjük, ha a szerszám használható része lábbal végződik , így a vibrátor nem csúszik teljesen az aljába.

Lágysága és rugalmassága miatt szeretjük a gél anyagot . A vibrátor tetején lévő vibrációs motor kissé kemény tapintású. A Rezgések erősségét a készülék végén lévő kerék elforgatásával szabályozzuk. Ezek elérik a gyengébb vagy közepes intenzitást . Átlagfelhasználónak bőven elég, de ínyenceknek valami erősebbet ajánlunk.

A vízálló kialakítás lehetővé teszi a rövid víz alatti tisztítást. De nem lesz fürdőpajtás. Kis méretének köszönhetően nem hívja fel magára a figyelmet, és az egyik csendesebb társ . Senkinek nem beszélnek a bohóckodásaidról.

Alacsony ára van, így ideális szexkísérletekhez. Sajnos még ennek is megvannak a maga buktatói. Az egyetlen dolog, ami táncra készteti, az a ceruzaelem , amelyet ki kell cserélnünk. Jobban szerettük volna USB kábelen keresztül tölteni. Néhány embert a gumifolt is zavarhat. Ez jellemző a gél segédeszközökre.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Anál vibrátor Thin (17,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem