Betöltés...

Green Vacuum nyomás alatti készlet

Ár: 11.590 Ft

Vákuum készlet Green Vacuum e-shopunk egyik alapterméke , amely több ezer elégedett vásárlóra tett szert éves fennállása alatt. Az eszköz olyan kifinomult játékokra ösztönöz, amelyeket kezdők és tapasztalt kísérletezők egyaránt élvezni fognak. Nagyra értékeljük a pumpa erős, állítható erejét , melynek köszönhetően még a vörös, fájdalmas mellbimbókat is elérheti. Ez különösen a BDSM játékok szerelmeseinek fog tetszeni. A lombikok, beleértve a vezérlődugattyút is, erős és tartós műanyagból készülnek, amely ellenáll az erős vákuumszívásnak és a markolat szilárd megfogásának.

Nagyon jól fog szórakozni 6 különböző méretű csészével . Könnyedén megnyomhatja őket a mellbimbókon, a csiklón, a heréken, a combokon és más erogén zónákon. A nyakon jellegzetes cumit készíthetsz a kicsikkel. A negatív nyomás által ingerelt terület érintésre érzékeny . Ezért adj neki gyengéd stimulációt csók vagy nyelvmozdulat formájában. Mindegyik csésze egy kivehető zöld vagy piros görgővel rendelkezik, fémvéggel, amely biztonsági eszközként szolgál a test túlzott negatív nyomásának kitéve. Ugyanakkor stimulátorként is működik, amely belülről nyomja a kiválasztott testrészt. De játék közben nem kell a biztosítékokat használni. A tesztelés során különböző módokon kombináltuk a lombikokat , és amellett, hogy új érzékeny zónákat fedeztünk fel a testen, megpróbáltuk egymásra tenni az egyes csészéket, mintha matrjoskát szerelnénk össze.

A szerszám vízállóságának köszönhetően minden használat után könnyedén tisztíthatja a készletet . Néha elég egy nedves törülközővel áttörölni a csészéket, de ha síkosító gélt használ a játékhoz és a csészék intim helyeken való használatához, javasoljuk, hogy a készüléket szappannal alaposan mossa le, és erotikus eszközökhöz való fertőtlenítővel kezelje. . Tesztelőink nem csak az előjáték részeként szórakoztak a készleten, de néhányan egy kemény munkanap után lazító hát- vagy combi köpölyözéssel is foglalkoztak. A vákuumkészlet előnyeihez Green Vacuum magában foglalja azt a tényt is, hogy a lombikok a szivattyúról való leválasztás után is megállják a helyüket. A szépség egyetlen hibája az apró karcok a terméken , ami a gyártótól származik. Első pillantásra a nem feltűnő karcolások semmilyen módon nem befolyásolják a szerszám működését.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Green Vacuum nyomás alatti készlet" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem