Betöltés...

Shunga Sensation masszázsolaj levendula (240 ml)

Ár: 8.160 Ft

Beleszerettünk a Shunga Sensation luxus masszázsolajba a pihentető levendula illata és tökéletesen folyékony és csúszós állaga miatt, ami tökéletessé teszi az erotikus teljes testmasszázshoz. A természetes vegán formulával rendelkező olaj nem tömíti el a pórusokat, nem ragad , és masszázs után zökkenőmentesen szívódik be a bőrbe. A hidegen sajtolt olajok gondosan válogatott keverékének köszönhetően a bőr hidratált, mélyen táplált és puha tapintású marad.A nagy, 240 ml-es kiszerelés 10-15 teljes testmasszázshoz elegendő.

Az olaj könnyen eloszlik a bőrön, így könnyen eldolgozható, ha a testre vagy az intim területekre kenjük. Masszírozás előtt az olajat először a kezében felmelegítheti emberi testhőmérsékletre. Vagy öntsön egy kis mennyiségű olajat egy üvegtálba, és melegítse fel egy meleg fürdőben. A meleg olaj ellazítja a merev izmokat, és nem fázik a partnere.

A masszázsolaj hosszú eltarthatóságát is nagyra értékeljük, valamint azt, hogy felbontás után is sokáig megőrzi kellemes illatát és folyékony állagát. Úgy tapasztaltuk, hogy az olaj nem romlik meg a lejárati idő előtt, mint néhány általunk kipróbált olcsóbb termék.

Alevendula illatát gyakran tiszta, friss és virágos illatként írják le, gyógynövényes alaptónusokkal. Ez egy egyedülálló és nyugtató illat, amely földes alapon enyhén fűszeres jegyekkel rendelkezik. Nyugtató tulajdonságai miatt a levendula illatát gyakran használják elsősorban az aromaterápiában, mivel enyhíti a feszültséget és a depressziót. A levendula aromája segít a jó alvásban is , enyhíti a migrént és a szédülést, enyhíti a menstruációs fájdalmakat vagy a légzési problémákat. Maga a gyógynövény antibakteriális hatású is, és fertőtlenítőszerként is használható. Az emberek gyakran nyúlnak levendula illóolajokhoz, gyertyákhoz vagy akár illatosított tasakokhoz, amikor illatosítani szeretnék otthonukat.

A termék összetételében megtalálható az avokádóolaj, amelyet széles körben használnak a kozmetikumokban, és amely gazdag esszenciális zsírsavakban. Az avokádóolaj nagy arányban tartalmaz omega-3 és 9 olajsavat, amelyek segítenek a bőr simaságának és regenerálódásának megőrzésében. Az avokádóolaj A-, D- és E-vitaminforrás is, amelyek erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek felveszik a harcot a szabad gyökökkel és elősegítik a fiatalos megjelenésű bőr kialak ulását. Egyedi textúrájának köszönhetően az avokádóolaj gyorsan felszívódik a bőr mélyebb rétegeibe, és nem hagy zsíros réteget a bőr felszínén.

A masszázsolaj további összetevői közé tartozik a szőlőmagolaj. Ez az olaj hatékonyan hidratálja a bőrt, és nem tömíti el a pórusokat, így zsíros és pattanásos bőrre is alkalmas. A szőlőmagolaj elősegíti a bőrsejtek helyreállítását és a szövetek regenerálódását, így segít enyhíteni például a pattanásos hegeket. Az olajban található antioxidánsok és polifenolok öregedésgátló hatásúak, így lassítják a bőr öregedését.

Kiemeljük továbbá a mandulaolaj egyedülálló tulajdonságait, amelyet az édesmandula magjából vonnak ki. A mandulaolaj megvédi a bőrt az oxidatív stressz okozta károsodástól, ragyogóvá teszi, javítja és egységesíti a bőr megjelenését, valamint segít minimalizálni az öregedés jeleit. A mandulaolajat ezért gyakran adják az érett bőrre való öregedésgátló krémekhez. A mandulaolaj regenerálja a sérült bőrt is, mivel segít a kisebb hegek vagy pigmentfoltok gyógyulásában. A mandulaolaj nagyszerű hidratáló tulajdonságokkal is rendelkezik, mivel mélyen behatol a bőrbe, és segít megtartani a vizet a bőrben.

A Shunga Sensation masszázsolajban azt is értékelni fogja, hogy a praktikus pattintható kupak megvédi a masszázsolajat a kiömléstől.

És mivel a termék elegáns palackkal és gyönyörű, japán ihletésű címkével rendelkezik, születésnapi, évfordulós vagy Valentin-napi ajándéknak is tökéletes.

Figyelmeztetés
A masszázsolajat gyermekek és háziállatok elől elzárva kell tartani. Kerülje a szemmel való érintkezést. Amennyiben az olaj a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Bőrirritáció vagy egyéb problémák fennállása esetén forduljon egészségügyi szakemberhez. A masszázsolaj nem helyettesíti a kenőgélt, ezért csak külsőleg használja. Időnként ellenőrizze a lejárati dátumot, és ne használja a terméket azután.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Shunga Sensation masszázsolaj levendula (240 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem