Betöltés...

Shunga Libido masszázsolaj exotikus gyümölcsök (240 ml)

Ár: 7.995 Ft

Afényűző Shunga Libidomasszázsolaj elvarázsolt minket egzotikus gyümölcsök afrodiziákum illatával és gyönyörűen folyékony és extra csúszós állagával, amely ideális az egész testet érintő erotikus masszázsokhoz. Az olaj 100%-ban természetes, vegán formulája nem ragad, nem tömíti el a bőrt, és a masszázs után beszívódik a bőrbe. A hidegen sajtolt olajok egyedülálló keverékének köszönhetően a bőr táplált, tökéletesen hidratált és sima tapintású marad. A nagy, 240 ml-es kiszerelés 10-15 teljes testmasszázsra elegendő.

Az olaj könnyen eloszlik, így remekül lehet vele dolgozni, miután a bőrre került. Ujjai gyönyörűen siklanak majd partnere ívein és intim részein. Az olajat a masszázs előtt felmelegítheted a kezedben emberi testhőmérsékletre. Vagy öntsön egy kis mennyiségű olajat egy üvegtálba, és melegítse fel egy meleg fürdőben. Ez még élvezetesebbé teszi partnere számára az intim előjáték élményét. A kellemesen meleg olaj felmelegíti a merev izmokat, és a gyümölcsök bódító illatával együtt nemcsak a testet, hanem az elmét is ellazítja.

Ön is értékelni fogja a masszázsolaj hosszú eltarthatóságát, valamint azt, hogy felbontás után még sokáig megőrzi gyönyörű illatát és folyékony állagát. Az olaj nem avasodik vagy romlik meg a lejárati idő előtt, mint néhány olcsóbb masszázsolaj.

A készítményben számos természetes olaj található. Rögtön az elején kiemeljük az egyedülálló pekándióolajat, amelyet pekándió préselésével nyernek. A pekándió cinket, valamint A- és E-vitamint tartalmaz, amelyek fontos szerepet játszanak a bőr egészségének megőrzésében. A cink segít megőrizni a bőr egészségét és védi azt a fertőzésektől. A pekánolaj fontos antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek láthatóan ragyogóbbá teszik a bőrt. Az A- és E-vitamin mellett a pekándióolajban található antioxidánsok közé tartozik az ellagsav, amely a korai öregedés jeleit okozó szabad gyökök eltávolításában működik.

A masszázsolaj a nagyra becsült avokádóolajat is tartalmazza, amelyet az azték idők óta használnak hidratáló és regeneráló tulajdonságai miatt, amelyek pozitív hatással vannak a bőr egészségére. Az avokádóolaj a masszázsolajban szintén megtalálható mandulaolajjal kombinálva a terhességi csíkok ellen is megelőző hatású. Sőt, tanulmányok kimutatták, hogy a mandulaolaj segít enyhíteni a fejfájást, enyhíti a stresszt, és a sperma minőségére, a tesztoszteronra és a libidóra gyakorolt hatása miatt erős afrodiziákumnak is tartják. Mind a mandula-, mind az avokádóolaj ásványi anyagokkal (magnézium, kálium, kalcium, cink stb.) és vitaminokkal (A, E, K) is ellátja a bőrt.

A masszázsolaj másik összetevője a szőlőmagolaj. A szőlőmag magas E-vitamin-, B-vitamin- és ásványi anyagokat, például foszfort, káliumot, kalciumot és magnéziumot tartalmaz. A szőlőmagolaj erős antioxidáns, amely felveszi a harcot az öregedési folyamatot felgyorsító szabad gyökök által okozott bőrkárosodással. A pattanások elleni küzdelemben is hatékony. Ezenkívül a szőlőmagolaj más olajokhoz képest magas omega-6 savtartalmú. Ezért intenzíven hidratálja a bőrt, könnyen felszívódik, és nem hagy zsíros érzetet.

Ami szintén tetszik a masszázsolajban, az a praktikus, pattintható tetejű üveg, így az olaj nem folyik ki véletlenül a padlóra.

És mivel a prémium kategóriás kanadai Shunga gyártó büszke a termékei gyönyörű csomagolására, a masszázsolaj luxus születésnapi vagy évfordulós ajándék lehet. Az érdekes, japán ihletésű címke első pillantásra megragadja partnere figyelmét.

Figyelmeztetés
A masszázsolajat gyermekek és háziállatok elől elzárva tartandó. Kerülje a szemmel való érintkezést. Amennyiben az olaj a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Bőrirritáció vagy egyéb problémák fennállása esetén forduljon egészségügyi szakemberhez. A masszázsolaj nem helyettesíti a kenőgélt, ezért csak külsőleg használja. Időnként ellenőrizze a lejárati dátumot, és ne használja a terméket azután.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Shunga Libido masszázsolaj exotikus gyümölcsök (240 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem