Betöltés...

Shunga Aphrodisia masszázsolaj rózsa (240 ml)

Ár: 7.995 Ft

Luxus masszázsolaj Shunga Aphrodisia finom rózsa illatú, csodálatosan folyékony és extra csúszós állagú, amely egész testes és erotikus masszázsokhoz teszi alkalmassá. A 100%-ban természetes, vegán formula nem ragad, nem tömíti a bőrt és zökkenőmentesen szívódik be a bőrbe. A hidegen sajtolt olajok egyedülálló keverékének köszönhetően a bőr táplált, mélyen hidratált és puha tapintású marad. A nagy, 240 ml-es kiszerelés 10-15 teljes testmasszázsra elegendő.

Az olaj könnyen eloszlik és gyönyörűen siklik a bőrön. Ezért kiválóan lehet vele dolgozni, ha a testre vagy az intim területekre alkalmazzuk. Mielőtt elkezdené a masszázst, az olajat a kezében felmelegítheti az emberi test hőmérsékletére. Alternatív megoldásként öntsön egy kis mennyiségű olajat egy üvegtálba, és melegítse fel egy meleg fürdőben. A kellemesen meleg olaj ellazítja a merev izmokat, és a másik fél tökéletes ellazulást fog tapasztalni. Szánjon rá időt, és masszírozza meg partnere egész testét a halántéktól a lábfejéig.

Értékelni fogja a masszázsolaj hosszú eltarthatóságát is, valamint azt, hogy felbontás után is sokáig megőrzi gyönyörű illatát és folyékony állagát. Úgy tapasztaltuk, hogy az olaj nem romlik meg a lejárati idő előtt, mint egyes olcsóbb termékek.

A rózsa finom illatába azonnal beleszeret, mert romantikus hangulatot képes varázsolni. A rózsa illata emellett javítja a hangulatot, megnyugtatja az elmét, oldja a stresszt, enyhíti a fejfájást és jótékonyan hat a női pszichére. A masszázsolajat egy kis Ylang Ylang aromával is simítjuk. Ezt az egzotikus növényt, akárcsak a rózsát, gyakran használják az aromaterápiában relaxáló hatása és stressz- és szorongáscsökkentő képessége miatt. Ezenkívül mind a rózsát, mind az Ylang Ylangot erős afrodiziákumnak tartják, mivel elősegítik a szexuális vágyat és az erotikus energiát.

A gyártó 100%-ban természetes, hidegen sajtolt olajokkal egészítette ki a masszázsolaj formuláját. Ezek közé tartozik például a Vitis Vinifera magolaj, amelyet valószínűleg olívaolajként ismer. Erőteljes antioxidáns tulajdonságai révén felveszi a harcot a szabad gyökök okozta károkkal, és megelőzi a bőr öregedésének jeleit. Ez az olaj is rengeteg hatóanyagot tartalmaz. Ezek közé tartozik az A-, E-, D-, K-vitamin, fitoszterolok és fenolos vegyületek, amelyek regeneráló és gyulladáscsökkentő hatásúak. Az olívaolajat gyakran adják bőrkrémekhez, testápolókhoz vagy kondicionálókhoz. Ez a természetes kincs hatékonyan hidratálja a bőrt, mivel szkvalénben gazdag.

Az avokádóolajat már az aztékok kora óta használják hidratáló és regeneráló tulajdonságai miatt, amelyek pozitív hatással vannak az emberi bőr egészségére. Ezt az olajat bioaktív anyagai és egészségmegőrző zsírsavai miatt gyakran használják a bőrápolásban. Magas E-, A- és D-vitamin-tartalmának köszönhetően az avokádóolaj nyugtató hatással van a gyulladt vagy irritált bőrre, és jótékonyan hat az ekcéma, a pikkelysömör és más gyulladásos állapotok esetén. Az avokádóolaj a masszázsolajban is megtalálható mandulaolajjal kombinálva a terhességi csíkok ellen is megelőző hatású.

Az édes mandula magjából kinyert mandulaolaj tulajdonságai közé tartozik, hogy képes megvédeni a bőrt az oxidatív stressz okozta károsodástól. A mandulaolaj ragyogóvá teszi, javítja és egységesíti a bőr megjelenését, valamint segít minimalizálni az öregedés jeleit. Ezért széles körben adják az érett bőrre való öregedésgátló krémekhez. A mandulaolaj a sérült bőr ápolásában is hasznos, mivel segít a kisebb hegek vagy pigmentfoltok gyógyításában.

A termék összetevői között megtalálható a bóracukorolaj, más néven esti primulaolaj is. Ez az olaj főként omega-6 és omega-3 esszenciális zsírsavakban gazdag, így hatékonyan hidratálja és regenerálja a száraz, sérült vagy érett bőrt. Magas gamma-linolénsav (GLA) tartalmának köszönhetően az esti boglárkaolaj segít megnyugtatni az irritált vagy ekcémás bőrt.

Tetszik a masszázsolaj praktikus csavarható kupakja is, amely megvédi a masszázsolajat a kifolyástól.

Tetszik az elegáns üveg is, érdekes, japán ihletésű címkével. A prémium kanadai gyártó büszke a minőségi összetevőkre és a szép csomagolásra, így a masszázsolaj luxus ajándék lehet születésnapra, évfordulóra vagy Valentin-napra.

Figyelmeztetés
A masszázsolajat gyermekek és háziállatok elől elzárva kell tartani. Kerülje a szemmel való érintkezést. Amennyiben az olaj a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. Bőrirritáció vagy egyéb problémák fennállása esetén forduljon egészségügyi szakemberhez. A masszázsolaj nem helyettesíti a kenőgélt, ezért csak külsőleg használja. Időnként ellenőrizze a lejárati dátumot, és ne használja a terméket azután.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Shunga Aphrodisia masszázsolaj rózsa (240 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem