Betöltés...

Nexus análdugó prosztata masszázshoz (13,5 cm)

Ár: 40.755 Ft

A Nexus prosztata masszázs végbéldugót intenzív rezgésének és nagyszerű anatómiai formájának köszönhetően beépítettük a kínálatba. Az évek során kitüntetett helyet vívott ki e-shopunkban, és az egyik legkelendőbb prosztata stimuláló készülék lett. Hiszünk benne, hogy az igényes kezdők és a tapasztalt mének egyaránt lelkesedni fognak érte.

A rendszeres prosztata masszázs számos kellemes előnnyel jár. Egészségügyi szempontból az urak az endorfinszint átmeneti emelkedésére, a húgycső nyomásának csökkenésére, szilárdabb erekcióra és jobb potenciára számíthatnak . A partnerrel való közös játék során a prosztatamasszázs könnyedén totális erotikus masszázzsá válik, mely során egyetlen erogén zóna sem hiányzik. Ezért akár önkielégítésben, akár előjátékban használja a Nexus anális csatlakozóját , mindkét esetben kellemes utazásban lesz része.

A különleges görbületnek köszönhetően a készülék tiszteletben tartja az emberi test anatómiáját. Ezért a játék könnyen behelyezhető, és tökéletesen illeszkedik a helyére. A felületen lévő markáns bevágásokkal kombinálva intenzív stimulációt ad az análisnak, még a rezgések bekapcsolása nélkül is. Ezenkívül egy fémgolyó kellemesen masszírozza a gátat az egyik kiemelkedésben .

A merev ABS műanyag a fémpatronból érkező rezgéseket az anális dugó teljes hosszában továbbítja. A 6 vibrációs programmal kombinálva tehát az urak lélegzetelállító csúcspontot élnek át, ami egy orgazmusos univerzumba lövi őket, ahonnan soha többé nem akarnak visszatérni a Földre.

A vibrációs kazetta kivehető . Ezért stimulálhatja az análist vibrációkkal, vagy csak úgy, hogy megnyomja és megnyomja a készüléket a prosztatán.

Nagyra értékeljük a vízálló kialakítást is , melynek köszönhetően tesztelőink otthon, a fürdőkádban vagy a kültéri pezsgőfürdőben élvezték a pihentető fürdőzést, ahol dicsérték a vibrációs motor csendes kialakítását. Alig fogja hallani magát a patront, ha be van kapcsolva a kezében . A csap műanyag testébe behelyezve azonban a zaj kissé megnő. De az egész játék továbbra is a csendes társak közé tartozik, akikkel éjfélkor szórakozhatsz.

Beleszerettünk a modern mágneses USB töltésbe , amit a vezérlőgombbal az alsó fedelének lecsavarása után csatlakoztatunk a vibrációs patronhoz. Praktikusnak és egyben környezetbarátnak is tartjuk, mert nem kell állandóan ceruzaelemeket vásárolni és kidobni.

Kemény, rugalmatlan anyaga sajnos egy ideig nem megy le . Az uraknak ezért kényelmes pozíciót kell találniuk, amikor a készüléket a fenékbe helyezik, amelyben az alkalmazkodik az anális dugó formájához.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Nexus análdugó prosztata masszázshoz (13,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem