Betöltés...

Dual Penetrator felcsatolható pénisz (15,3 cm)

Ár: 6.150 Ft

A Dual Penetrator lenyűgözött minket az egyszerű rögzítési rendszerével, ahol a férfi egy kisebb hurkot helyez a péniszre és egy nagyobbat a herezacskó mögé. Ez lehetővé teszi, hogy heveder nélkül is használható legyen, amelyet néha hosszú ideig használnak. De még a Dual Penetrator klipszes pénisz is tökéletesen illeszkedik a hevederekbe, ahol úgy illeszkedik, mint egy kirakós hiányzó darab. Ennek a vibrátornak az eredeti célja azonban az volt, hogy a heteroszexuális párokban élő nőket megálmodja a kettős behatolás kipróbálásáról.

Kipróbáltuk, hogy ez a Dual Penetrator anális pánt minden helyzetben jól működik szex közben. Mindegy, hogy bevezeted őt az análisba, vagy megkéred, hogy valódi pénisz segítségével vizsgálja meg a hüvelyt. Nem esik le, és nem tesz semmit, hogy a megfelelő helyekre ösztönözze.

Kedveljük közepes méretét és rugalmasságát, ami ideális anális felfedezővé teszi. Nem ijeszti meg a kezdőket, ugyanakkor még a tapasztalt szerencsétlenségeket is örömmel tölti el.

A gyűrűk, amelyek mögött a vágótoll a férfi péniszéhez kapcsolódik, stimuláló hatásúak a férfiak számára. Támogathatják a partner erekcióját, és így maximálisan felkeltik libidóját.

A pénisz pántjai nem nyúlhatnak jobban a szükségesnél a felszereléskor.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Dual Penetrator felcsatolható pénisz (15,3 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem