Betöltés...

Double Black felcsatolható pénisz

Ár: 18.025 Ft

Két csoda egyben. Dupla klipszes pénisz . Az egyik kisebb pénisz a hüvelybe kerül, a másik valamivel nagyobb pedig a megfelelőt kedveli. Ezt a pántot nők számára tervezték. Rajta múlik, hogy kivel fog szórakozni. Csodákkal teli éjszakát fogsz átélni pároddal. Elölről vagy hátulról?

A pár számára ez új lehetőségeket jelent az intim életben. A szerepváltás gyakran sok férfi álma. A domináns heveder és maga a szilikon fekete vibrátor a megfelelő csavart adja. Egy nő számára érdekes érzés lesz, ha egy pénisz van benne, és egy másik kapcsolódik hozzá, és ezzel boldoggá teszi a párját. És ha erős hüvelyi izmai vannak, próbálja meg tartani a vibrátort heveder nélkül.

Mindkét vibrátor kiváló minőségű fekete szilikonból készült. Egy kisebb, kiemelkedő makkú vibrátort nem nagyon lehet hajlítani. A hosszabb keskenyebb, makkja kevésbé kifejezett és rugalmasabb. Az állítható rögzítőpántok szilárdan és kényelmesen tartják a hevedert a derékon. A pántok bőrutánzatúak, és meglehetősen tartósnak tűnnek. Könnyen elvadulhatsz. Amikor azt mondjuk, hogy az egyszerűség szépség , ez a domináns, dupla pánt pontosan az, amit mond.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Double Black felcsatolható pénisz" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem