Betöltés...

B-Vibe Rimming rotációs análdugó (15 cm)

Ár: 49.960 Ft

A B-Vibe Rimming anális csatlakozó minden felnincs-szeretőnek tetszeni fog – a szamárnyalás. Szeretjük a hátsó lyuk erős rezgését és stimulálását öt sor fémgolyóval, amelyek forognak és intenzíven irritálják a végbélnyílás bejáratát . Ennek a prémium segélynek a nagyobb méretét főként a haladó gyalogság fűti majd.

A tű anatómiai, enyhén lekerekített formája könnyen beilleszthető a fenékbe, és a széles saroknak köszönhetően nem csúszik maszturbálás közben.

A kiváló minőségű szilikon anyag a síkosítóval való kenés után tökéletesen siklik, és a játék során végig kényezteti az anális puha bőrét.

Az erős dübörgő rezgések még a legigényesebb anális játékosoknak is tetszeni fognak. A hátsó lyuk remek stimulációjáról 5 vibrációs és 5 forgó program gondoskodik, melyeket hangulatodnak megfelelően kombinálhatsz.

A B-Vibe Rimming anális dugó gyönyörű türkiz tenger színű. Nagy úszásnál nem látnánk, de a vízálló kezelésnek köszönhetően a játék könnyen és kényelmesen tisztán tartható.

A modern USB-töltés a környezetre és a pénztárcára gondol, mivel pénzt takarít meg az akkumulátorokon.

A távirányító gondoskodik a készülék kényelmes vezérléséről. Kipróbáltuk a vezérlő hatótávolságát és gyönyörű 35 métert mértünk, pedig a gyártó csak 9 métert közöl.

A szenvedélyes utazók értékelni fogják az elegáns, cipzáras tokot, amely egy speciális rekesszel rendelkezik a távirányító és a töltő számára, és különösen az „utazási zár“ funkcióval. Ez rögzíti a gombokat a tűn és a távirányítón, hogy véletlenül se táncoljon a nem megfelelő időben. Hab a tortán egy gyönyörű doboz , aminek köszönhetően ajándéknak is remek az anális dugó .

Ennek a jóképű kék embernek kicsit zajosabb a közlekedése, de nem csoda, mert egyszerre vibrál és forog. Sajnos ebből adódik a tű magasabb ára is. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy Ön különösen értékelni fogja a nagyszerű teljesítményét és az általános fényűző dizájnt, és integet a játék apró hiányosságai miatt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "B-Vibe Rimming rotációs análdugó (15 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem