Betöltés...

Fun Factory Volta G5 vibrátor klitoriszra (18,9 cm), kék

Ár: 40.610 Ft

Az egyedi Fun Factory Volta G5 csiklóvibrátor a nem hagyományos dizájnjával keltette fel a figyelmünket. A két ingázó nyelv intenzíven stimulálják a csiklót, a péniszt, a mellbimbókat és a fülcimpákat. Az erős vibráció így kielégít minden mohó párt és megfékezhetetlen vadmacskát, akik tudják, hogyan kell élvezni a pokoli meneteket. Az igényes ínyencek azonban jobban értékelni fogják a léghullámos Birdie Boo vibrátort, ami képes stimulálni két nyelvvel épp úgy, mint a Fun Factory Volta G5 vibrátor. De azzal ellentétben a nőknek lehetővé tesz két további izgatási módot két szívóharang segítségével. Közülük az egyik klasszikus nyomáshullámok funkciójával rendelkezik, míg a másikban belül egy puha pálcika van, ami gyengéden ütöget, miközben az eszköz érintkezés nélkül stimulálja a csiklót nyomáshullámokkal, ezzel fokozza a teljes élményt.

A Volta vibrátorral új érzéseket fog tapasztalni az erogén zónák masszírozása során. A mozgó nyelvek izgalommal töltik el teste minden részét. Az innovatív Volta vibrátor nagyszerű választás lesz azoknak, akik unják a klasszikus vibrátorokot és ezért valami újat keresnek.

Az átgondolt formájának köszönhetően a játék tökéletesen illik a kezébe, és játékosan beveheti a párjával közös szexbe is. Különösen lovagló pozícióban vagy hátulról a hölgyek egyszerűen a csiklójukra helyezik a vibrátort, és élvezik a dupla stimulációt.

A puha orvosi szilikon kényezteti a bőrt. Nem porózus és hipoallergén tulajdonságai miatt a gyógyászatban is gyakran használják. Ezért bízhat a minőségi kialakításában.

Az erős vibráció örömet okoz az intenzív stimuláció szerelmeseinek. A durva rezgések mélyen behatolnak a szövetekbe, így élvezheti a maximális vérbőséget, ami fogékonyabbá és érzékenyebbé teszi a testet a legkisebb érintésre is.

6 pulzáló programmal és 6 vibrációs intenzitással az orgazmusos tenger felé vitorlázhat, mely a rezgések hullámain a nyugodt tengerfelszínből fokozatosan szelídíthetetlen cunamivá változik. Ez a hangulatától és a bátorságától függ. Tehát míg reggel a Volta enyhe rezgésekkel és lassan beinduló csúcsponttal ébreszti, addig este viharos gyorsmenetet élhet át vele, erős rezgések kíséretében.

Tetszik nekünk a teljesen vízálló felület, amit tesztelőink kifejezetten dicsértek. Éjszakai rituáléjuk lett a pihentető kikapcsolódás a pezsgőfürdőben, egy csepp vibráló élvezettel fűszerezve.

Az erős vibráció ellenére a Volta vibrátor meglehetősen csendes. Ezért nem ébreszti fel vele lakótársait vagy a szomszédokat a fal mögött.

Az USB-n keresztüli akkumulátortöltésnek köszönhetően nem csak a pénztárcáját, hanem a környezetet is kíméli. Élvezni fogja a mágneses töltést. Csak helyezze fel a fém csatlakozókat, és figyelje, ahogy a vibrátor lámpái fokozatosan felgyulladnak töltés közben.

A Fun Factory cég az erotikus segédeszközök egyik minőségi gyártója. Ezért bízhat a precíz megmunkálásban és a vibrátor hosszú élettartamában.

A tesztelés során viszont azt tapasztaltuk, hogy a fogantyú kicsit vibrál. Ezért a rezgés a tenyérre is átterjed, amitől az érzékeny személyek idővel kellemetlen bizsergő érzést tapasztalhatnak. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy ez csak egy apró hibája az egyébként kiválóan kidolgozott vibrátornak.

A szívbetegeknek azt tanácsoljuk, hogy vásároljanak másik játékot a kéjfiókjukba. A segédeszközben lévő mágneses vibrációs motor megzavarhatja a pacemaker működését, és ezáltal egészségügyi szövődményeket okozhat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory Volta G5 vibrátor klitoriszra (18,9 cm), kék" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem