Betöltés...

PENISEX - 40 DB

Ár: 18.990 Ft

PENISEX



A PENISEX étrend-kiegészítő kapszula, amelyet kifejezetten férfiak számára fejlesztettek ki - a szexualitás táplálkozás-specifikus támogatásához. A PENISEX kapszula többek között koffeint, növényi kivonatokat, vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz. Természetes összetevőinek köszönhetően mellékhatások nélkül élvezheti újból a keményebb erekciót és az állóképesség megnövekedését.

A koffein fokozza a fizikai állóképességet és teljesítményt, míg a folsav hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez.

A króm nyomelem hozzájárul a makrotápanyagok normális anyagcseréjéhez.

A szelén hozzájárul a normális spermaképződéshez, a cink pedig segít az immunrendszer normális működésében, valamint a normális tesztoszteron-szint fenntartásában a vérben.

A C-vitamin hozzájárul mind a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, mind a normális energia-anyagcseréhez.
Összetétel:
L-arginin-hidroklorid, koffein, zab kivonat 10:1 (Avena sativa), L-aszkorbinsav, tengerparti fenyő kéreg kivonat 10:1 (Pinus pinaster), cink-glukonát, DL-alfa-tokoferil-acetát, folsav, nátriumszelenit, króm (III) klorid, zselatin, töltőanyag: mikrokristályos cellulóz, csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnézium sói, színezékek: titán-dioxid (E171) és indigotin (E 132).
Ajánlott fogyasztási mennyiség:
Napi 3 kapszula fogyasztása ajánlott a napra elosztva és nem egyszerre, kevés folyadékkal. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

KOFFEINT TARTALMAZ

 

Figyelmeztetés:

Az étrend-kiegészítők, nem minősülnek gyógyszernek, nem gyógyítanak és nem akadályoznak meg betegségeket, nem helyettesítik a vegyes étrendet. Az oldalon leírtak csak javasolnak, nem kijelentenek. A doktortaurus.hu lapon feltüntetett cikkek, ajánlások, leírások nem helyettesítik az orvos véleményét, javaslatát. Magas vérnyomás és szívbetegség esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét a használat előtt.



18 év alatti korosztálynak nem javasolt a termék használata!



Gyermekek elől elzárva tárolandó!



Fénytől védett, száraz, hűvös helyen tartandó!



Minőségét megőrzi a dobozban található ideig!


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.17
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "PENISEX - 40 DB" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem