Betöltés...

Asus Dual GeForce RTX 4070 SUPER 12GB, GDDR6X HDMI, DP videokártya

Ár: 361.679 Ft

Az ASUS Dual GeForce RTX™ 4070 SUPER dinamikus hőteljesítményt biztosít széles körű kompatibilitás mellett. A zászlóshajó grafikus kártyák fejlett hűtési megoldásai – köztük két Axial-tech ventilátor a hűtőbordához vezető légáramlás maximalizálása érdekében – a 26,7 cm hosszú, 2,56 nyílásos kártyán találhatók, így nagyobb teljesítményt biztosítanak kevesebb helyen.

Ezek a fejlesztések az ASUS Dualt tökéletes választássá teszik azoknak a játékosoknak, akik nagy súlyú grafikus teljesítményre vágynak kompakt felépítésben.

Az ASUS GPU Tweak III segédprogram a grafikus kártya hangolását a következő szintre emeli. Lehetővé teszi a kritikus paraméterek módosítását, beleértve a GPU-mag órajeleit, a memóriafrekvenciát és a feszültségbeállításokat, és mindent valós időben figyelhet meg a testreszabható képernyőn keresztül. Fejlett ventilátorvezérlést is tartalmaz, valamint számos további funkciót, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki grafikus kártyájából.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Asus Dual GeForce RTX 4070 SUPER 12GB, GDDR6X HDMI, DP videokártya" című hirdetést látja. (fent)