Betöltés...

Asus TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti 12GB, GDDR6X OC, HDMI, DP videokártya

Ár: 494.214 Ft

A TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 Ti teljesen új értelmet ad az áramlással való együttélésnek. Kívül-belül a kártya minden eleme óriási mozgásteret biztosít a GPU-nak, hogy szabadon lélegezzen, és tökéletes teljesítményt érjen el. Itt van az Nvidia Ada Lovelace építészet szabad uralma.

NVIDIA Ada Lovelace architektúra megnövelt hűtéssel és tápellátással, valamint megerősített alkatrészekkel, hogy mindig stabilan számíthass rá.
Tölts, célozz és győzz a TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 Ti segítségével.

A két oldalsó ventilátor az óramutató járásával ellenkező irányban forog a légörvények minimálisra csökkentéséhez, és hogy a lehető legjobban szétterítse a levegőt a hűtőbordán. Mind a három ventilátor leáll, amikor a GPU hőmérséklete 50 fok alá csökken, hogy a kevésbé erőforrás-igényes játékokat relatív csendben élvezhesd, az egyszerűbb feladatoknál ne zavarjon a zaj.

A ventilátorok ismét elindulnak, ha a hőmérséklet 55 fok fölé kúszik, és egy olyan sebességgörbe alapján gyorsítanak, amely munka vagy játék közben egyensúlyt tart a teljesítmény- és az akusztikai szempontok között.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Asus TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti 12GB, GDDR6X OC, HDMI, DP videokártya" című hirdetést látja. (fent)