Betöltés...

PNI L510 GPS Navigációs rendszer,5'' kijelző, 800 MHz, 256MB DDR3, 8GB belső memória, FM Rádió

Ár: 26.790 Ft





5.0 átmérőjű képernyő

Az 5 átmerős képernyő nagyon érzékeny és pontos az érintkezéshez.A Stylus ami a csomagban található biztosít egy jobb ellenőrzést és egy pontosabb navigációs menüt, mint, hogy az újjakat használnánk.


FM adó

PNI L510 navigációs rendszer fel van szerelve egy FM adóval. Ez lehetővé teszi a dalok lejátszását, ami a navigációs rendszer külső vagy belső memoriában van tárolva, vagy a járműben levő FM rádióban van memórálva.








Belső memoria

A navigációs rendszer belső memoriája 8GB, ami azt jelenti, hogy hozzá lehet adni komplex térképeket vagy további multimédiás fájlokat.


Erős processzor

A a navigációs rendszer vétele és poziciója a térképen folytonos, köszönhetően az új teljesitményű MSB 2531 800 Mhz-sebbességű és 256 MB RAM-os erősebb processzornak.  








Csatlakozók

PNI L510 csatlakozása a következőkből áll : egy mini USB portál, egy microSD rés, további térképek, multimédiás fájlok és egy jack csatlakozó füllhallgató.


Multimédia Player

A GPS navigációs rendszernek három fontos funkciója van: videólejátszó, audiólejátszó és képlejátszó. A további videófájlokat támogat: videófájlok: AVI, WMV és audiófájlok : MP3 és WAV. Úgyancsak JPG, BMP és PNG fájlokat támogat.




.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "PNI L510 GPS Navigációs rendszer,5'' kijelző, 800 MHz, 256MB DDR3, 8GB belső memória, FM Rádió" című hirdetést látja. (fent)