Betöltés...

Gecko Samsung Galaxy Tab S9+ Easy-Click Tablet Tok - Fekete

Ár: 13.370 Ft

A Gecko tokok a legjobb védelmet nyújtják készülékednek a legfenntarthatóbb módon. Az eco EasyClick tok teljes egészében újrahasznosított anyagból készült (kivéve az alvás/ébresztés mágneseket), és tökéletesen illeszkedik!Az EasyClick név mindent elmond: könnyedén bepattinthatja a készüléket a borítóba. A fedél automatikus alvás/ébresztés funkcióval rendelkezik. Tehát nincs szükség az alvó üzemmód kézi aktiválására. Ezenkívül a táblagép automatikusan felébred, amikor kinyitja a tokot. Praktikus, mégis kényelmes módja az akkumulátor élettartamának meghosszabbítására.

Az egész tokot az optimális könnyű használat érdekében tervezték. A kialakítás jó hozzáférést biztosít a gombokhoz, portokhoz és kameralencsékhez. Az AMOLED képernyő tökéletesen védett a karcolásoktól és ütésektől az EasyClick eco borítóval.Különböző látószögekbe helyezhető az EasyClick eco fedéllel. Ön választja ki azt, amelyik a legjobban megfelel Önnek és a helyzetnek. A fedél 3 különböző integrált finom magassággal rendelkezik a fedél belsejében. Így mindenki kiválaszthatja a tökéletes látószöget sorozatnézéshez vagy kényelmes videohíváshoz.A tok hátulján kivágás található. Ez biztosítja, hogy a táblagéphez mellékelt S Pen akadálytalanul, mágnesesen kattanjon a táblagépre. Az extra szilárdság érdekében egy kis rugalmas pántot is hozzáadtunk, hogy az S Pen biztonságosan a helyén maradjon. Egy extra eszköz, amely biztosítja, hogy ne veszítse el az S Pen-t. Ez a rugalmas szalag szintén újrahasznosított anyagból készült, így az EasyClick borítás jogosan ECO. (A csomag az S Pen-t nem tartalmazza)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Gecko Samsung Galaxy Tab S9+ Easy-Click Tablet Tok - Fekete" című hirdetést látja. (fent)