Betöltés...

Tesla okos Zigbee Hub RJ45

Ár: 17.290 Ft

A stílusos és kompakt TESLA okos RJ45 ZigBee Hub otthona okos eszközeinek fontos összekötő eleme. A ZigBee vezeték nélküli protokollt használva a központi hub egy virtuális hálózatot hoz létre, amely lehetővé teszi a TESLA okosotthon számos eszközének megfelelő működését.
Termékleírás
Kiterjedt, akár 120 m-es lefedettségAz eszköz nagy lefedettségének köszönhetően akár egy nagy háztartásba is használható a ZigBee segítségével.
Kompakt méretek és minimalista kialakításA készülék kényelmesen elfér egy router közelében.
Ethernet-portA gyors és stabil kapcsolatot UTP kábel biztosítja.
Az okos és megbízható ZigBee hálózat megalkotójaEgyes TESLA okos eszközök nem Wi-Fi-vel kapcsolódnak, hanem ZigBee protokollt használnak. Ezért először egy ZigBee hálózatot szükséges létrehozni, hogy az olyan eszközök, mint az okos kapcsolók, érzékelők vagy termosztatikus fejek működése biztosított legyen.
Meglepően egyszerű csatlakozásA TESLA okos ZigBee Hub-on nincs sok zavaró port és nem kell bonyolult beállításokkal fáradoznia. A csatlakoztatáshoz mindössze a mellékelt USB Type-C tápkábelre és egy UTP hálózati kábelre van szüksége. Az első csatlakozás után csak nyissa meg a TESLA Smart alkalmazást iOS-re és Androidra, adja hozzá a 'Gatways' beállítást a készülék kiválasztása után, és az végigvezeti a beállításokon.
A hub szinte bárhová elrejthetőMinimalista kialakításának és kis méretének köszönhetően nem kell, hogy minden vendége lássa a TESLA Smart Hub-ot.
Háztartás-automatizálás és pénzmegtakarításA TESLA Smart eszközökkel sok nehézségtől megszabadulhat, amelyek korábban zavarták. A fények, érzékelők vagy okos konnektorok működése a napi időbeosztásához igazítható. Az okosotthon pozitív hozadéka az energiafogyasztás nyomon követése. A TESLA Smart alkalmazás könnyen áttekinthető statisztikai adatokkal segít azonosítani otthona nem hatékony részeit, így automatizálhatja és optimalizálhatja azok működését.
Működési feltételek - BeltérbenHatótávolság - 120 m (szabad térben)Áramfelvétel - USB-CÜzemi hőmérséklet - -10‒55 °CMűködési páratartalom - 10 - 90% relatív páratartalomMéretek - 90 x 84,5 x 19,5 mmCsatlakozás - ZigBee 2,4 GHz IEEE 802.15.4Csatlakozás - Ethernet (RJ-45)Mobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Manuál - Tesla Smart RJ45 Zigbee Hub.pdf (933.24 kB)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Tesla okos Zigbee Hub RJ45" című hirdetést látja. (fent)