Betöltés...

Meross MSS425FHK Smart WiFi (EU) elosztó, 4 aljzat + 4x USB (HomeKit)

Ár: 20.590 Ft

Az intelligens otthon kezelése most még egyszerűbbé vált. A Meross WiFi túlfeszültségvédő 4 konnektorral és 4 USB-porttal rendelkezik, amelyeket távolról vezérelhet egy alkalmazáson keresztül. Emellett ütemezéseket hozhat létre, időzítőket állíthat be, és hangvezérléssel is vezérelheti. A termék kompatibilis az Apple HomeKit, a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Samsung SmartThings rendszerekkel.





Sok lehetőség - sok alkalmazás
A Meross intelligens túlfeszültségvédő nemcsak otthon, hanem például az irodában is tökéletes. A 4 aljzat rengeteg lehetőséget biztosít a különböző eszközök csatlakoztatására és önálló vezérlésére, míg az USB-portok, amelyek akár 4A-os intelligens töltést is lehetővé tesznek, csoportosan is működtethetők.





Irányítsa eszközeit, bárhol is legyen
Élvezze okoseszközei kényelmes távvezérlését. A Meross alkalmazással bárhonnan be- és kikapcsolhatja őket - még akkor is, ha Ön nincs otthon. Munkaidőbeosztásokat és időzítőket is létrehozhat számukra. A túlfeszültségvédő együttműködik az Apple HomeKit, az Amazon Alexa, a Google Assistant és a Samsung SmartThings rendszerekkel. Így lehetőség van arra, hogy integrálja az Ön által használt rendszerbe, és akár hangjával is vezérelheti.





A biztonság érdekében
A Meross intelligens túlfeszültségvédő teljes biztonságot nyújt a használat során. Tűzálló műanyag házból készült, védi a készülék belsejét. A termék túlterhelésvédelemmel is fel van szerelve, így nem kell aggódnia a hozzá csatlakoztatott berendezések esetleges károsodása miatt.





Gondosan átgondolt tervezés
A terméket minden részletre odafigyelve hozták létre. Az 1,8 m hosszú kábel rendkívül tartós, a sérülésálló kábel pedig gyors és megbízható működést biztosít. A szalag beépített egyetlen, kényelmesen használható gombbal rendelkezik, amellyel az összes aljzat és port egyszerre kapcsolható be vagy ki. Ezek független vezérlése a kiválasztott alkalmazásnak köszönhetően lehetséges. Mindez nagyban megkönnyíti a készülék működését.





Kompatibilis a legkülönbözőbb eszközökkel
A WiFi túlfeszültségvédő széles körű kompatibilitással rendelkezik. Sikeresen csatlakoztathat például lámpát, ventilátort, párásítót, hordozható fűtőtestet vagy bármilyen más kis elektromos eszközt, amely megfelel a specifikációinak. Szerezzen új és érdekesebb lehetőségeket, és hozza létre az álmai által megálmodott intelligens otthont!





Specifikáció


Márka Meross
Bemenet 100-240V~, 50/60Hz, 10A
Kimenet 100-240V~, 50/60Hz, 10A (maximális terhelés); 5V⎓2.4A (egy USB port); 5V⎓4A (4 USB port)
Kikötők 4x AC konnektor, 4x USB port
Gombok 1x Be/Ki gomb (a gyári beállítások visszaállításához tartsa lenyomva 5 másodpercig)
LED 1x állapot LED, 4x aljzat állapot LED, 1x USB port állapot LED
Méretek 33.4x6.4x4cm (tápkábel nélkül)
Kábel hossza 1.8m
Antennák 1x belső antenna
Vezeték nélküli kapcsolat szabvány IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz, 1T1R
Vezeték nélküli biztonság A termék támogatja a 64/128 bites WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK protokollt.

*A termék nem támogatja a vállalati WiFi-t.
Tanúsítványok CE, RoHS, WEEE
Rendszerkövetelmények iOS 13.0 vagy újabb verzió/Android 4.1 vagy újabb verzió, meglévő WiFi hálózat
Üzemi hőmérséklet 0°C-40°C
Tárolási hőmérséklet -40°C-70°C
Működési páratartalom 10-90% (nem kondenzáló)
Tárolási páratartalom 5-90% (nem kondenzáló)
Alkalmazás Meross
Kompatibilitás Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa, Samsung SmartThings

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Meross MSS425FHK Smart WiFi (EU) elosztó, 4 aljzat + 4x USB (HomeKit)" című hirdetést látja. (fent)