Betöltés...

USB digitalizáló

Ár: 3.290 Ft

USB digitalizáló Szeretnéd hogy a legfontosabb pillanatok örökre megmaradjanak? Akkor az EASIER-CAP Videó Digitalizálóra lesz szükséged!
Életünk meghatározó pillanatait sokszor még VHS-ra sikerült rögzíteni. Ezzel nincs is baj, viszont ezek nem örökre szólnak, minőségük gyorsan kopik, így elveszítheted ezeket a pillanatokat. Most ezzel a TUTI termékkel megmentheted ezeket a videókat. Így megmutathatod a következő generációnak is, hogy mi történt régen.
Varázsolj otthonodba nosztalgikus hangulatot!
Az elkészült felvételeket tárolhatod a számítógéped merevlemezén, DVD lemezen, CD lemezen, gyakorlatilag bárhol. Csak csatlakoztasd videómagnódhoz, kamerádhoz és bármilyen hasonló eszközhöz. A számítógépre való telepítés és beállítás után már kezdheted is a felvételeid digitalizálását. Szerencsére képes felvételek mellett hangfelvételeket is rögzíthetsz, így akár más formátumban is élvezheted kedvenc énekeidet!
USB 2.0 csatlakozón keresztül.USB tápellátás.Hangkártya nélküli hangfelvétel.NTSC és PAL videoszabvány támogatásNTSC: 720x480 @ 30fps PAL: 720x576 @ 25fpsMax. 720*480 és 720*576 felbontás.S-video vagy kompozit bemenet.S Analóg jel VHS, kazetta rögzítés digitálisformátumban: DVD, Cd, VCD.












































































































































































0 Links




0 Links
































































0 Links


















Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "USB digitalizáló" című hirdetést látja. (fent)