Betöltés...

Razer Barracuda X Gaming Headset (2021) - Fehér

Ár: 59.480 Ft

HIBRID AUDIO SZABADSÁG - 4 IN1 VEZETÉK NÉLKÜLI JÁTÉKEgy headset, amivel mindegyikkel játszhatsz - a Razer Barracuda X egy sokoldalú, könnyű, vezeték nélküli gamerheadset, amelyet úgy terveztek, hogy zökkenőmentesen használható legyen PC-n, PlayStation, Nintendo Switch-en és Androidon is.
USB-C VEZETÉK NÉLKÜLI DONGLE - KÖNNYED PLUG-AND-PLAYNincsenek extra párosítási lépések, nincs további szoftverletöltés, nincs gond. Egyszerűen csak csatlakoztasd az USB-C vezeték nélküli sticket a kívánt platformhoz, és 4 az 1-ben vezeték nélküli headsetünk azonnal párosítható a játékhoz. Egy 3,5 mm-es analóg kábel áll rendelkezésre, hogy szükség esetén a fejhallgató vezetékes legyen.
KÖNNYŰ, ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS - NAPOKIG TARTÓ KÉNYELEMA mindössze 250 g-os ultrakönnyű, több platformos vezeték nélküli headsetünket a hosszan tartó kényelemhez és az egész napos használathoz terveztük.
ULTRA-PUHA ÉS LÉLEGZŐ PÁRNÁKA headset memóriahabos függőfülpárnákkal lett ellátva a nyomásmentes illeszkedésért.VASTAG, BÁRSONYOS FEJPÁNTA fejpánt puha, de vastag bársonyos anyaggal lett bevonva, hogy kényelmesen tudd viselni akár egész nap.
FORGATHATÓ, ELFORGATHATÓ HANGSZÓRÓKA forgatható hangszórókkal könnyedén magaddal viheted bárhova headsetedet.
RAZER TRIFORCE 40 MM-ES MEGHAJTÓK - FINOMHANGOLÁS A TELJES HŰSÉG ÉRDEKÉBENA szabadalmaztatott kialakítás lehetővé teszi akusztikai mérnökeink számára, hogy minden egyes hangsugárzót úgy hangoljanak személyre szabottan, mintha három lenne, lehetővé téve a magas, közép és mély hangfrekvenciák egyedi reprodukálását. Ez nemcsak gazdagabb magas hangokat, fényesebb középhangokat és erőteljes basszusokat eredményez, hanem tiszta, nem zavaros hangzást is.
RAZER HIPERTISZTA KARDIOID MIKROFON - TISZTASÁG KÉRDÉS NÉLKÜLA hátulról és oldalról érkező hangok elnyomása révén a mikrofon nagyobb beszédfelvételt és zajszűrést biztosít, ami jobb tisztaságot és a hang természetes megjelenítését biztosítja.
KÉNYELMES HANGVEZÉRLÉS - A MEGFELELŐ GOMB MEGNYOMÁSAMivel a Razer Barracuda X bekapcsológombja egyben hanglejátszó gomb is, könnyen elérhető vezérlést biztosít, amihez nem kell a telefonoddal bajlódnod.
TELJES MÉRTÉKBEN FEL VAN SZERELVE MINDENNEL, AMIRE SZÜKSÉGED VANVEZETÉK NÉLKÜLI USB-C DONGLE
A nagy sebességű vezeték nélküli kapcsolat lehetővé tételéhez.
3,5 MM-ES AUDIÓ KOMBINÁLT KÁBEL (1,3 M)
Vezetékes használathoz bármilyen 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkező eszközzel.
USB-A ÉS USB-C KÖZÖTTI TÖLTŐKÁBEL (1,5 M)
A headset töltéséhez.
USB-A ÉS USB-C HOSSZABBÍTÓ (1,5 M)
Könnyű hozzáféréshez és USB-C porttal nem rendelkező rendszerekhez.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Razer Barracuda X Gaming Headset (2021) - Fehér" című hirdetést látja. (fent)