Betöltés...

Intel Core i5-11600KF 3,9GHz 125W processzor

Ár: 62.699 Ft

Intel® Turbo Boost technológia

Az Intel® Turbo Boost technológia szükség szerint dinamikusan növeli a processzor frekvenciáját, kihasználva a hő- és teljesítménymagasságot, hogy nagyobb sebességet biztosítson, ha szükséges, és nagyobb energiahatékonyságot, ha nem.

Intel® Hyper-Threading technológia

Az Intel® Hyper-Threading technológia fizikai magonként két feldolgozási szálat tesz lehetővé. A sok szálal rendelkező alkalmazások több munkát végezhetnek párhuzamosan, és hamarabb teljesítenek.

Intel® virtualizációs technológia (VT-x)

Az Intel® Virtualization Technology (VT-x) segítségével egyetlen hardverplatform több „virtuális” platformként is használható. Jobb felügyelhetőséget kínál a kevesebb állásidő és a termelékenység fenntartása révén, mivel a számítási műveleteket külön partíciókra helyezi át.

Intel® irányított I/O virtualizációs technológia (VT-d)

Az Intel® irányított I/O virtualizációs technológia (VT-d) kiterjeszti a virtualizációs megoldások meglévő támogatását az IA-32 (VT-x) és az Itanium® processzorokat (VT-) futtató rendszerek számára. i) és új támogatást ad az I/O eszközök virtualizációjához. Az Intel VT-d segítségével a felhasználók javíthatják a rendszerek biztonságát és megbízhatóságát, valamint az I/O-eszközök teljesítményét virtualizált környezetben.

Intel® VT-x kiterjesztett oldaltáblázatokkal (EPT)

Az Intel® VT-x kiterjesztett oldaltáblázatokkal (EPT), más néven Second Level Address Translation (SLAT) felgyorsítja a memóriaigényes virtualizációs alkalmazásokat. A kiterjesztett oldaltáblázatok Intel® virtualizációs technológiai platformokon történő használata csökkenti az általános tárolási és energiaköltségeket, valamint növeli az akkumulátor élettartamát az oldaltábla-kezelés hardveres optimalizálása révén.

Intel® 64

A megfelelő szoftverrel kombinálva az Intel® 64 architektúra 64 bites feldolgozást tesz lehetővé szervereken, munkaállomásokon, PC-ken és mobil platformokon.¹ Az Intel 64 javítja a teljesítményt, mivel ez a processzorbővítés lehetővé teszi, hogy a rendszer több mint 4 GB virtuális memóriával rendelkezzen. a fizikai pedig meg tudja címezni a memóriát.

utasításkészlet

Az utasításkészlet alapvető parancsok és utasítások összessége, amelyet a mikroprocesszor megért és végrehajthat. A megjelenített érték azt jelzi, hogy ez a processzor mely Intel utasításkészlettel kompatibilis.

Utasításkészlet-

bővítmények Az utasításkészlet-kiterjesztések további utasítások a teljesítmény növelésére, amikor ugyanazokat a műveleteket több adatobjektumon hajtják végre. Ezek közé tartozhat az SSE (Streaming SIMD Extensions) és az AVX (Advanced Vector Extensions).

inaktivitás állapota

Az alvó állapotok (C-állapotok) energiatakarékosságra szolgálnak, amikor a processzor tétlen. A C0 a működési állapot, azaz a CPU hasznos feladatokat lát el. A C1 az első tétlen állapot, a C2 a második, és így tovább, több energiatakarékossági művelettel a magasabb C-állapotok számához.

Fejlett Intel SpeedStep® technológia

Az Advanced Intel SpeedStep® technológia egy olyan fejlett funkció, amely a nagy teljesítményt a lehető legalacsonyabb energiafogyasztással ötvözi a mobileszközökön. A hagyományos Intel SpeedStep® technológia egyidejűleg váltja a feszültséget és a frekvenciát magas és alacsony szint között a processzorterhelés alapján. A továbbfejlesztett Intel SpeedStep® technológia erre az architektúrára épül, és olyan tervezési stratégiákat használ, mint a feszültség- és frekvenciaváltozások szétválasztása, valamint az óraparticionálás és a helyreállítás.

hőfelügyeleti technika

A hőfelügyeleti technológiák hőkezelési funkciókon keresztül védik a processzorcsomagot és a rendszert a hőmérséklettel kapcsolatos meghibásodásoktól. A chipbe épített digitális hőmérséklet-érzékelő érzékeli a mag hőmérsékletét, a hőkezelési funkciók pedig szükség esetén csökkentik a csomag energiafogyasztását, csökkentve a hőmérsékletet, hogy a normál működési határokon belül maradjon.

Intel® Identity Protection Technology

Az Intel® Identity Protection Technology egy integrált biztonsági technológia, amely egyszerű, hamisításbiztos módot kínál az online vásárlói és üzleti adatok védelmére a fenyegetések és csalások ellen. Az Intel® Identity Protection Technology hardver alapú hitelesítést biztosít a felhasználó számítógépének webhelyekhez, pénzintézetekhez és hálózati szolgáltatásokhoz való hozzáférése során. A technika ellenőrzi, hogy nem rosszindulatú program próbál bejelentkezni. Az Intel® Identity Protection Technology fontos része lehet a kéttényezős hitelesítési megoldásoknak, amelyek megvédik adatait a webhelyekre és a vállalati bejelentkezések során.

Intel® Deep Learning Boost (Intel® DL Boost)

A beágyazott processzortechnológiák új készlete az AI mélytanulási felhasználási eseteinek felgyorsítására. Ez egy új VNNI-vel (Vector Neural Network Instruction) bővíti az Intel AVX-512-t, amely jelentősen javítja a mély tanulási teljesítményt az előző generációkhoz képest.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Intel Core i5-11600KF 3,9GHz 125W processzor" című hirdetést látja. (fent)