Betöltés...

Egérpad XL, 88x30 cm, világtérkép

Ár: 2.290 Ft

XXL - ~ 90 cm hosszú párna - tökéletes mind a játékosok, mind az irodák számára, a kényelmet szem előtt tartva! Billentyűzet és egér elhelyezésére alkalmas. Padunkkal teljes mértékben irányíthatja az egeret, nem fog véletlen mozdulatokat végezni. Mérete azt is jelenti, hogy az asztal védve van a sérülésektől.


CSÚSZÁSGÁTLÓ FELÜLET - a párna alján csúszásgátló anyag található, nem kell félni, hogy elmozdul és zavarja a munkát, vagy a keze elcsúszik a játék során. A párna teteje sima - nem blokkolja a mozgásokat, éppen ellenkezőleg! Biztosítja az egér mozgásának "tapintásához" szükséges súrlódást. Optikai és lézeres egerekkel működik.


NEM FELSZÍVJA A FOLYADÉKOKAT - a párna anyaga vízálló. Nem szív fel semmilyen folyadékot, a kiömlött ital "tócsa" formájában marad rajta, csak vegyen egy ruhát és törölje le.


NEM FOSZLIK - a párna környékét vastag varrással vágták le, amely rögzíti az anyagot és megakadályozza a szőnyeg kibontakozását, és a sarkai nem hajlanak meg. Ez sokkal hosszabb használati időt tesz lehetővé.



LEÍRÁS:



    szürke színű
    minta: világtérkép
    anyaga: gumi + nejlon
    méretek (hossz / szélesség): 88 / 30cm
    súlya: 0,62 kg


 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Egérpad XL, 88x30 cm, világtérkép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: