Betöltés...

Ergonomikus laptop asztal RGB játékvilágítással és USB 3.0 hubbal, képernyőállvány tárolóval, ergonomikus monitorasztal telefonállvánnyal, fekete színű

Ár: 17.793 Ft





Ergonomikus laptop asztal RGB játékvilágítással és USB 3.0 hubbal, képernyőállvány tárolóval, ergonomikus monitorasztal telefonállvánnyal, fekete színű



Emelje fel a munkaterületét ergonomikus kényelemmel

Ergonomikus monitorállványunk optimális képernyőmagasságot biztosít, enyhítve a nyak és a hát fáradtságát. A 8 cm-es magasságnak köszönhetően jobb testtartást és csökkentett fáradtságot tapasztalhat egész nap.







Tapasztalja meg a jobb csatlakoztathatóságot és az RGB-világítást

A beépített 4 portos USB 3.0 hub kibővíti eszköze képességeit, míg a két oldalán található élénk RGB játékvilágítás 7 testreszabható hatást kínál. A világítás be- vagy kikapcsolásához egyszerűen tartsd lenyomva a világítás gombot 2-3 másodpercig.



Maradjon rendezett az intelligens tárolási megoldásokkal

A beépített tárolófiók és a telefontartó segít rendet tenni a munkaterületen, így az alapvető dolgok könnyen elérhető közelségben maradnak. Alakítsa át irodáját egy rendezett és hatékony munkaállomássá.







Testreszabható és helytakarékos kialakítás

Összecsukható monitorállványunk 3 állítható szélességi beállítással alkalmazkodik a különböző méretű monitorokhoz. Hőálló anyaga biztosítja a stabilitást, és akár 21 kg-ot is elbír. Az állvány lábait 90°-ban összecsukhatja, hogy helyet takarítson meg, amikor nincs használatban.



Széles körben alkalmazható, 2 év garanciával

Ez a sokoldalú monitorállvány nyomtatóállványként, számítógépállványként, laptopállványként vagy asztali állványként is használható. Élvezze a 2 év garanciát és a dedikált ügyfélszolgálatot bármilyen probléma esetén.







Műszaki specifikációk:

- Csúszásmentes szilikonbetétek a biztonságos illeszkedésért.
- Tárolófiók az irodai kellékek és a tablet megtekintéséhez
- Függőleges telefontartó a videohívásokhoz
- USB töltőkábel (tartozék; csatlakoztassa az USB 3.0 interfészhez az optimális energiaellátás érdekében)
- 2 év garancia


Dobja fel munkaterületét az USB 3.0 hubot, RGB játékvilágítást és intelligens tárolási megoldásokat tartalmazó ergonomikus monitorállványunkkal.





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Ergonomikus laptop asztal RGB játékvilágítással és USB 3.0 hubbal, képernyőállvány tárolóval, ergonomikus monitorasztal telefonállvánnyal, fekete színű" című hirdetést látja. (fent)