Betöltés...

Multifunkciós monitor/laptop állvány, 7 RGB játékvilágítás, 4 USB port, telefon állvány, Ipad állvány, különféle fiókok, Fekete

Ár: 35.181 Ft

Multifunkciós monitor/laptop állvány, 7 RGB játékvilágítás, 4 USB port, telefon állvány, Ipad állvány, különféle fiókok, Fekete  
 Ez az asztal nem csak a munkaterület hatékonyságát javítja, hanem további kényelmet és funkcionalitást is kínál azoknak a felhasználóknak, akik sok időt töltenek a monitor vagy a laptop előtt. Az olyan funkciókkal, mint az RGB-világítás, az USB-portok és a beépített rögzítők, a termék a játékrajongóknak és azoknak is tetszik, akik távolról dolgoznak vagy sok időt töltenek a képernyő előtt. 
 Az ergonomikus monitor/laptop asztal egy olyan termék, amelyet úgy terveztek, hogy javítsa a felhasználói élményt az elektronikus eszközök, például monitorok vagy laptopok használata közben.   Ergonomikus kialakítás: Az asztalt az ergonómiára különös figyelmet fordítva tervezték, így a felhasználók számára kényelmes monitor- vagy laptoppozíciót biztosít, segítve a szem és a nyak fáradtságának csökkentését.
 RGB játékvilágítás: A 7 színű RGB-világítással ez az asztal magával ragadó játékhangulatot biztosít. A felhasználók kiválaszthatják az általuk preferált színeket vagy világítási módokat, hogy testre szabhassák munkaterületüket.
 USB Hub: 4 USB-porttal rendelkezik, így a felhasználók további eszközöket csatlakoztathatnak és tölthetnek anélkül, hogy konnektorokhoz kellene fordulniuk.
 Telefontartó: A kialakításba épített telefontartó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy készüléküket könnyen elérhető közelségben, a munkafelülettől függetlenül tartsák.
 iPad-tartó: A dedikált iPad-állvány sokoldalúságot és rugalmasságot biztosít a táblagépek használatához, megkönnyítve az információk gyors elérését vagy a többfeladatos feladatok elvégzését.
 Különféle fiók: Az asztal beépített fiókkal rendelkezik a különböző kiegészítők, például tollak, jegyzetek vagy egyéb apró tárgyak tárolására, rendszerezve a munkaterületet.  
  

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Multifunkciós monitor/laptop állvány, 7 RGB játékvilágítás, 4 USB port, telefon állvány, Ipad állvány, különféle fiókok, Fekete" című hirdetést látja. (fent)