Betöltés...

Epson EcoTank ET-3850 A4 4800 x 1200 DPI 33 pps Wi-Fi Tintasugaras nyomtató

Ár: 201.870 Ft

Végre nyomtasson patronok nélkül - váltson most!Az EcoTank lehetővé teszi a kényelmes otthoni nyomtatást. A nagy térfogatú tintatartályok egyszerűvé teszik az újratöltést. Mivel a tintásüvegek kulcszáras elven működnek, csak a megfelelő tintát lehet feltölteni.
Jelentős költségmegtakarításEzzel a gazdaságos nyomtatóval akár 90%-kal csökkentheti tintaköltségeit. A készülékhez tartozik egy extra tintapalack (fekete), amely akár 3 évre elegendő tintát biztosít. Egy tintapalack-készlet akár 7500 oldalra is elegendő fekete-fehérben és 6000 oldalra színesben. Ez akár 72 tintapatron lenyűgöző egyenértéke!Epson Smart Panel alkalmazásEzzel az alkalmazással az okoseszközéről vezérelheti a nyomtatót. Dokumentumokat és fényképeket nyomtathat, másolhat és szkennelhet, beállíthatja és vezérelheti a nyomtatót, valamint elvégezheti a hibaelhárítást - mindezt telefonjáról vagy táblagépéről.Tele funkciókkalA 6,1 cm-es színes LCD-kijelző, az automatikus kétoldalas nyomtatás, a 30 lapos dokumentumadagoló, a 250 lapos elülső papírtálca és az akár 15,5 oldal/perc nyomtatási sebességnek köszönhetően könnyedén és gyorsan elvégezheti a különféle feladatokat.
Modern rugalmasságA kompakt kialakításnak és a Wi-Fi, Wi-Fi Direct és Ethernet kapcsolaton keresztül történő teljes körű csatlakoztathatóságnak köszönhetően ezt a nyomtatót könnyedén integrálhatja otthonába vagy irodájába, és nyomtathat mobiltelefonról, táblagépről és laptopról.
Hőmentes technológiaElőremutató Micro Piezo Heat-Free technológiánknak köszönhetően az Epson tintasugaras nyomtatók kevesebb karbantartást igényelnek, ami csökkenti a felhasználói beavatkozások számát. Ön is profitálhat a jelentősen csökkentett energiafogyasztásból. A nyomtatófej is előre telepítve van, így a nyomtatót könnyű beállítani.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Epson EcoTank ET-3850 A4 4800 x 1200 DPI 33 pps Wi-Fi Tintasugaras nyomtató" című hirdetést látja. (fent)