Betöltés...

Razer Stream Controller Stream vezérlő

Ár: 109.510 Ft

VÉGTELEN KREATIVITÁSAkár streamer vagy tartalomkészítő vagy, a Razer Stream Controllerrel szabadon engedheted kreativitásodat. Azonnal hozzáférhetsz bármilyen funkcióhoz a testreszabható érintőképernyőn, gombokon és tárcsákon keresztül. Hozzon létre gyorsbillentyűket és végezzen több feladatot könnyedén, hogy a rajongók bevonására és a követőinek növelésére összpontosíthasson.

All-in-one vezérlő a streaminghez és a tartalomkészítéshez
Kapcsoljon élőben, váltson jeleneteket, állítsa be a hangot és még sok minden mást. Könnyedén kezelheti streamjét több programhoz tartozó parancsikonokkal - az intuitív használat érdekében egyéni elrendezések és ikonok segítségével szervezve.

12 haptikus kapcsolószáras billentyű
Azonnali hozzáférést kap egy tucat művelethez és gyorsbillentyűhöz, amelyek egy érintőképernyős billentyű gyors megérintésével végezhetők el. Állítsa be a haptikus visszajelzésüket az ideális szintű tapintási reakcióhoz.

6 tapintható analóg tárcsa
Kényelmesen szabályozhatja a hang-, média- és egyéb csatornák szintjét, hogy tökéletes hangkeveréket hozhasson létre még streamelés közben is. Kezelje mindezt egy pillantással a vezérlő dinamikus LCD érintőképernyőjének segítségével.

8 programozható gomb
Azonnal előhívhat egy másik gyorsbillentyűkészletet, amikor váltogat az elrendezések között, vagy egyszerűen csak gyorsabb módot biztosít a gyakran használt műveletek elvégzésére.

Intuitív navigáció és szervezés
Csoportosítsa a parancsokat dedikált elrendezésekbe, és lépkedjen rajtuk az ujjal történő áthúzással vezérelt dinamikus érintőképernyő segítségével. Aktiválja a dinamikus módot, hogy automatikusan váltson profilokat az észlelt alkalmazás alapján.

Plug-and-play kényelem
Állítsa be azonnal a streaminghez, tartalomkészítéshez, termelékenységhez és sok máshoz szükséges kész profilokkal. Tölts le pluginokat olyan alapvető eszközökhöz, mint a Twitch, OBS Studio, Spotify, Razer Key Light Chroma Plugin, Voicemod - a lehetőségek tárháza végtelen.

Testreszabható ikonok
Egyedi statikus és animált ikonokkal személyre szabhatod a vezérlőd megjelenését. Válasszon több mint 80 letölthető, könnyen beállítható ikoncsomag közül, vagy inspirálódjon saját ikonok létrehozására.

A Loupedeck szoftverrel együttműködve
Minden szükséges eszközt megtalál egyetlen kényelmes platformon. Hozzon létre egyéni műveleteket, és lépjen egy lépéssel tovább a makrókkal, amelyek egy gombnyomással végrehajtják a parancsok sorozatát. Fedezze fel a Loupedeck piacterét, hogy letölthesse az igényeinek leginkább megfelelő pluginokat, profilokat és ikoncsomagokat.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Razer Stream Controller Stream vezérlő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: