Betöltés...

Turtle Beach VelocityOne Flight Repülőgép vezérlő (Xbox Series X|S/Xbox One/PC)

Ár: 205.330 Ft

UNIVERZÁLIS TERVEZÉS®A VelocityOne™ Flight mindent tartalmaz, amire szükséged van a felszálláshoz. A mellékelt gázkvadráns dedikált trimmkerékkel, a valósághű yoke integrált kormányvezérlővel minden otthoni pilótát teljes körű vezérléssel ruház fel a dobozból kivéve.

REPÜLÉSIRÁNYÍTÁSI KIJELZŐA dedikált vezérlőkkel ellátott teljes színes kijelző segít a rendszer repülés közbeni megtanulásában és konfigurálásában. Könnyedén válthat a beviteli módok között, időzítheti a repülést, és a képzési funkció segítségével megismerkedhet az egyes kezelőszervekkel, így kevesebb időt tölthet a leszállópályán, és több időt a levegőben.

ÁTFOGÓ VEZÉRLŐKA Flight 12 analóg tengellyel, két POV kapcsolóval és két 4 irányú HAT kapcsolóval van felszerelve. A tengelyek biztosítják az alapvető vezérlőfelületek és hajtóműrendszerek pontos vezérlését, a POV-kapcsolók pedig biztosítják, hogy intuitív módon változtathatja a nézetet, és a kritikus pilótafülke-információkra összpontosíthat. A további 18 hozzárendelhető gombbal mindent megkapsz, amire szükséged van ahhoz, hogy bármilyen repülőgépet magabiztosan navigálhass, és a vezérlőket tetszés szerint átcsoportosíthasd.

HITELES ÁLLAPOTJELZŐ PANELFogadj valós idejű állapotjelzéseket, és figyeld a támogatott repülésszimulációs platformok alapvető pilótafülke-, navigációs és hajtóműrendszereit. Testre szabhatod a környezeti fény színét, vagy válts előre beállított figyelmeztető jelzésekkel ellátott panelre. Az előre beállított figyelmeztető jelzések jelenleg a Microsoft Flight Simulator for Windows 10/11 PC-ken támogatottak. Az állapotjelző panel teljes funkcionalitása és az előre beállított figyelmeztetések az MSFS várhatóan nyáron megjelenő játékfrissítését követően Xboxon is támogatottak lesznek.

3,5 MM-ES FEJHALLGATÓ-CSATLAKOZÓCsatlakoztass 3,5 mm-es fejhallgatóját a magával ragadó hangzás érdekében, és koordináld a repülést.

DŐLÉSSZÖG-TRIMMELŐ KERÉKA dedikált trimmkerék lehetővé teszi a repülőgép vezérlőfelületeinek finom beállítását, és megszünteti a yoke-ra gyakorolt nyomás fenntartásának szükségességét, a kéz nélküli repülés érdekében.

EGYEDI KAROK FOGANTYÚITestre szabhatod a gázkar és a karok kezelőszerveit a kiválasztott repülőgéphez. Használd a fekete, piros és kék felsőket propelleres repülőgépekhez, vagy válts teljesen fehér felsőkre a sugárhajtású repülőgépekhez.

BIZTONSÁGOS SZORÍTÓRENDSZERA szoros rögzítési rendszer biztosítja a stabil integrációt az otthoni beállításokba.

XBOXHOZ TERVEZVEA VelocityOne™ Flight olyan Xbox és Windows címekhez készült, mint a Microsoft Flight Simulator 2020, X-Plane, Elite: Dangerous, Star Wars: Squadrons és még sok más.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Turtle Beach VelocityOne Flight Repülőgép vezérlő (Xbox Series X|S/Xbox One/PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: