Betöltés...

BroadLink TC3-EU-2 Okoskapcsoló (2 csatornás) + S3 HUB

Ár: 11.860 Ft

Broadlink S3-TC3 készlet S3 központ és TC3 2 csatornás kapcsolóKényelmes vezérlés az intelligens otthonod felett.
A Broadlink S3-TC3 készlet tartalmazza a TC3 2 csatornás kapcsolót és az S3 hubot, amelyhez legfeljebb 8 további kapcsoló csatlakoztatható.
Ráadásul nem igényel N vonalat.
A Google Assistant és az Amazon Alexa kompatibilitásának köszönhetően hozzon létre munkarendeket és kezelje eszközeit hangutasításokkal.
Az IFTTT segítségével intelligens jeleneteket is programozhat.
Az okos otthonában élni most még szórakoztatóbbá vált!Kényelmes irányítást nyerhet okos otthona felettTapasztalja meg, milyen kényelmes lehet az okos otthon rendszere kezelése.
A mellékelt S3 hub lehetővé teszi, hogy a párosított eszközöket okostelefonnal vezérelje a FastCon protokollon keresztül 2,4 GHz-es frekvencián.
Egyszerre akár 8 kapcsolót is képes működtetni, és támogatja a kétirányú kommunikációt a TC3-mal.
Most már csak annyit kell tennie, hogy a telefonjáért nyúl és elindítja az alkalmazást, hogy bárhonnan vezérelhesse az egyes berendezéseket, és részletes munkarendeket hozzon létre számukra!Funkcionális kapcsoló mellékelveA mellékelt kapcsoló sok érdekes lehetőséget kínál.
Úgy konfigurálhatja, hogy kényelmesen működtessen bizonyos eszközöket, vagy intelligens jeleneteket aktiváljon.
Az IFTTT-kompatibilitásnak köszönhetően több mint 700 márkájú berendezéssel kompatibilis.
A kapcsoló konfigurálásával kapcsolatos problémák miatt sem kell aggódnia.
A termék nagyon könnyen telepíthető, és nem igényel semleges vezetéket, ami azt jelenti, hogy a legtöbb otthonban nagyszerűen fog működni.vezérelje eszközeit okostelefonjávalA TC3-EU készlet több szempontból is megkönnyíti az életét.
A hub, a világítás és más eszközök beállítása után kényelmesen vezérelheti intelligens otthonát a Broadlink alkalmazással.
A Broadlink alkalmazással szinte bármikor, bárhol be- és kikapcsolhatja eszközeit - akár otthon van, akár nem otthon, akár a munkahelyén, akár külföldi nyaraláson.Hozzon létre munkarendeket és próbálja ki az időzítő funkciótEz még nem a vége az alkalmazás által nyújtott lehetőségeknek.
Használhatja például lámpák és más eszközök ütemterveinek létrehozására.
Általában reggel 7 óra körül szokott felkelni? Állítsa be, hogy a lámpája és a kávéfőzője automatikusan ebben az órában induljon el.
Vagy használja az időzítő funkciót, amely a párosított eszközöket egy meghatározott idő után automatikusan kikapcsolja.
Gyermeke nem szereti a sötétet? Most már elérheted, hogy az éjjeli lámpa csak akkor álljon le, amikor elalszik!Használd ki az IFTTT-vel való együttműködés nyújtotta lehetőségeketSzükséged van még többre? Van valami különleges ajánlatunk az Ön számára! A mellékelt átjáró és kapcsoló IFTTT-kompatibilis, így a Broadlink és más márkájú eszközök segítségével komplex, intelligens jeleneteket hozhat létre.
Így például elérheti, hogy a világítás automatikusan bekapcsoljon, amikor belép a házba, és kikapcsoljon, amikor elhagy egy adott helyiséget.
Próbálja ki, és nézze meg, mennyi mindent nyerhet!Vezérelje a világítást a hangjávalFőzés, mindkét keze foglalt, és jól jönne egy kis extra világítás? Vagy esetleg lekapcsolná a villanyt és lefeküdne, de nincs kedve felkelni az ágyból? Ez többé nem probléma! A mellékelt Broadlink eszközök kompatibilisek a Google és Alexa asszisztensekkel.
Mostantól néhány szóval a világítás az otthonában az Ön elvárásaihoz igazodik!A dobozban
Intelligens fénykapcsoló TC3 (2 csatornás)
S3 intelligens hub
Márka
Broadlink
Modell
S3-TC3
Bemeneti feszültség
DC 5V
Bemeneti fogyasztás
750mA (mikro USB)
Üzemi hőmérséklet
0°C-50°C
Működési páratartalom
≤85%
Vezeték nélküli energia
≤0.69W
Vezeték nélküli kapcsolat
Wi-Fi 2.4GHz b/g/n
Kommunikációs protokoll
FastCon
Méretek
46x46x43mm
Támogatott rendszerek
iOS 7.0, Android 4.0 vagy magasabb verziószámú rendszer

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "BroadLink TC3-EU-2 Okoskapcsoló (2 csatornás) + S3 HUB" című hirdetést látja. (fent)